Armour Med for skjoldbrusk Problemer

Hypotyreose er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av skjoldbruskkjertelen hormoner tyroksin (T-4) og trijodtyronin (T-3). For å rette opp en feil eller ikke-fungerende skjoldbruskkjertel, leger foreskrive skjoldbruskkjertelen erstatning legemidler. En av de eldste er et naturlig hormon erstatning narkotika, Armour Thyroid. Armour Thyroid

Armour har vært tilgjengelig for hypotyreose lider for mer enn 100 år. Laget fra skjoldbruskkjertelen av griser, inneholder Armour Thyroid både T-4 og T-3. Noen leger som foretrekker en helhetlig tilnærming til skjoldbruskkjertelen behandling fortsatt foreskrive medisiner, men de fleste av skjoldbruskkjertelen pasienter bruker Synthroid. På et tidspunkt, sirkulert rykter om muligheten til å få kugalskap fra Armour Thyroid. Disse påstandene er grunnløse fordi griser ikke bære sykdommen. Også har alle griser brukes til produktet har blitt inspisert av US Department of Agriculture.
Synthroid vs Armour Thyroid

Kontroversen har vært røring helt siden levotyroksin, eller syntetisk T-4 hormonet tyroksin, som kom på markedet. Levotyroksin merkevarer medisiner inkluderer Synthroid, Levoxyl, Euthyrox og Thyrax. Mange leger er i motsetning til forskrivning Armour Thyroid fordi de tror at levotyroksin medisiner er mer stabil enn den naturlige produktet. Faktisk publiserte Executive Committee av den britiske Thyroid Association et dokument i 2002 om at levotyroksin var mer stabilt og effektivt enn Armour Thyroid. Også noen leger tror at legemet virker fint med bare den T-4 hormon, som må omdannes til en aktiv T-3 hormon for kroppen å bruke. Tallrike holistiske leger, derimot, mener at mange mennesker har problemer med å konvertere T-4 til T-3, og så levere en pasient med begge vil oppnå optimale resultater. I tillegg har det vært skepsis til den voldsomme bruken av syntetiske skjoldbrusk medisiner fordi selskapene som produserer dem har en slik tilstedeværelse i det medisinske feltet. Mer enn 20 millioner mennesker er foreskrevet Synthroid forhold til par millioner som tar naturlige skjoldbrusk medisiner. Spør legen din om et par måneders forbruk for å se om du tar Armour Thyroid hjelper deg.
Å ta medisinen

Doser av Armour Thyroid start på 30 milligram og gå opp i trinn på 15 milligram annenhver uke. Mange skjære sine piller i to for å ta en dose (halvparten av en pille) to ganger om dagen. T-3 i Armour Thyroid har en kort levetid, så for å holde konsekvent blodet, halvparten av en pille kan tas om morgenen og på ettermiddagen. Mengden av medisiner som er foreskrevet avhengig av en persons T-fire nivåer. Bivirkninger inkluderer håravfall, søvnløshet, høyt blodtrykk, økt appetitt, diaré, feber og vekttap. Mange av disse bivirkningene forsvinner etter et par uker med behandling. Prøv Armour hvis du har problemer med din nåværende skjoldbruskkjertelen medisiner eller har lave nivåer av T-3 og T-4.

helse

· Hvordan til Harvest poteter i en Bucket 
· Helsesøstertjenesten Standards 
· Hvordan øker jeg Purine Levels? 
· Hvordan behandle KOLS Symptoms
· Hjem rette for livmor fibroids 
· Shilajit Farer 
· Ergoterapi behandling planer 
· Crohns sykdom behandling på sykehuset 
· Causitive faktorer, symptomer sammen med nyttig medisiner for migrene hodepine r…
· Hvordan lage hjemmelaget baby Wipes