Medisinsk Thyroid Disorders

Skjoldbruskkjertelen er lokalisert i nakken over kragebeinet. Den skjoldbrusk er en endokrin kjertel som gjør hormoner som regulerer stoffskiftet eller hastighet av omtrent alle organ i kroppen din. Flere ulike sykdommer kan påvirke skjoldbruskkjertelen. Hypertyreose

Hypertyreose er en lidelse der skjoldbruskkjertelen produserer for mye hormon og hastigheter opp metabolismen din. Hypertyreose kan føre til hjertesykdom og beinskjørhet hvis venstre ubehandlet.
Symptomer

Noen symptomer på hypertyreose er vekttap, svette, endret syn, nedsatt fruktbarhet og søvnforstyrrelser.

Hypotyreose

Hypotyreose kalles også Hashimotos sykdom. Den er den mest vanlige av de to tilstander i skjoldbruskkjertelen. I dette tilfellet betyr skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner og kroppen din fungerer tregere.
Symptomer
p Med hypotyreose, kan du få vekt, føler deg sliten eller deprimert, har menstruasjon uregelmessigheter og har tørr hud eller hår.
Medfødt Thyroidism

Du kan bli født med hypotyreose. Denne lidelsen kan føre til mental retardasjon og manglende evne til å vokse hvis en lege ikke diagnostisere ikke det tidlig nok. Medisiner kan forebygge disse problemene. Symptomer er gulsott, forstoppelse, treghet, fôring problemer, tykk tunge, oppblåst ansikt, hoven mage og store soft spot på skallen.
Kreft i skjoldbruskkjertelen

Kreft i skjoldbruskkjertelen er en tilstand der svulster utvikle seg i skjoldbruskkjertelen. I noen tilfeller kan skjoldbruskkjertelen din må fjernes. Du er i faresonen for kreft i skjoldbruskkjertelen hvis du har overdreven røntgenstråler som en behandling for en annen tilstand (unntatt dental røntgen).

Referanser
  Hormone.org
  National Library of Medicine
  Medem

helse

· Symptomer på en Avventer Stroke 
· Hvordan bruke kolloidalt sølv på Spedbarn 
· Herbal Acid Reflux Treatment - 5 måter å bekjempe Acid Reflux Disease Trygg 
· Kjemper Fedme: 3 Vekt Losing Tips til Victory 
· Hva er en åndelig Aura? 
· 5 enkle trinn for å håndtere angst symptomer 
· Sklerose Definisjon 
· Hvordan Trykk destillert drikkevann Spring Water 
· Hvordan hjelpe Ear Pain 
· Hodgkins lymfom behandlinger