Hvordan bruke Remicade

Remicade er merkenavnet på et reseptbelagt legemiddel utviklet for å behandle Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, som er blødninger i tarmen og magen fôr. Medisinen er også godkjent som behandling for leddgikt. Rådfør deg med en lege om hvorvidt Remicade kan hjelpe din tilstand. Fordi medisinen blir levert med en intravenøs (IV) infusjon, en tur til legekontoret og minst to timer av fritiden vil være nødvendig for å få dosen av Remicade. Du trenger
Legens instructionsAppointment for administrering av en intravenøs dose av Remicade
Vis flere instruksjoner
en

Diskuter din medisinske tilstand med en lege for å avgjøre om Remicade er et passende behandling av ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom. En lege kan også foreslå Remicade behandling for alvorlig leddgikt, selv om dosering frekvensen er vanligvis mindre - en lege kan beslutte å dose halvparten så ofte for leddgikt enn med en mer alvorlig sykdom. Fortell legen din om du tar andre medisiner for leddgikt.
2

Gå til legekontoret for planlagt avtale for å få en dose av Remicade. La det være minst to timer for å få tilførsel av medisiner. Det er ingen restriksjoner på å spise eller drikke før du får en infusjon av Remicade.
3

Vet at den andre dosen gis to uker etter første dose, og den tredje dose gis 4 uker etter den andre dosen. Igjen, la to timer å motta Remicadeinfusjon. Det er ingen restriksjoner på diett eller væske før de fikk medisinen.
4

Plan om å motta en IV av Remicade hver 8. uke etter den første 3-dose behandling.
5

Vær oppmerksom på Remicade bivirkninger og diskutere noen av disse symptomene umiddelbart med legen din: infeksjoner og symptomene som følger infeksjon som feber, ekstrem utmattelse, influensa, smertefull hud og åpne sår, gulsott (gulfarging hud), som er en tegn på leverproblemer, svakhet, prikking, synshemning, noen nye allergiske reaksjoner som elveblest, utslett, og hånd og hevelse i ansiktet, kortpustethet og brystsmerter. Dette er alle tegn på en negativ reaksjon på Remicade.

helse

· Mål av Food Forsterkning 
· Cystisk Acne Treatment Hva er de virkelige årsakene til Cystisk Acne 
· Post-Flu Symptomer 
· Galleblæren Tegn og symptomer 
· Ambien Addiction fortsetter! 
· Fordelene med Acai: Hvorfor du trenger å bruke Acai 
· Om tarmgass 
· Cinergy Insurance-Rimelig Healthcare er nå mulig 
· På Hva er behandlingen for nylig diagnostisert myelomatose Basert? 
· Hvordan Hypnose Seduction kan brukes til å oppnå dine mål