Hva er Antiviral kjemoprofylakse?

Antiviral kjemoprofylakse er et begrep som brukes for å beskrive bruk av antivirale medisiner for å forhindre virusinfeksjoner som influensa. Teknikken er noen ganger brukt for å beskytte helsearbeidere og andre med høy risiko for virus eksponering. Kjemoprofylakse

Merriam-Webster Medical Dictionary definerer generelt kjemoprofylakse som bruk av kjemiske midler for å forhindre tilfeller av smittsom sykdom.
Risikogrupper

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sitere flere bestemte grupper av personer som kan ha behov for antiviral kjemoprofylakse når du arbeider med H1N1-influensavirus. I tillegg til helsepersonell og utrykningspersonell, de inkluderer gravide og personer som har en høy risiko for influensa komplikasjoner.

Drug Alternativer

Legemidler som brukes for antiviral kjemoprofylakse inkluderer zanamivir (Relenza) og oseltamivir (Tamiflu), bemerker CDC. Tamiflu kommer som mikstur eller tablett, mens Relenza kommer som en muntlig sniffestoffer.
Egnede kandidater

CDC viser egnede kandidater for antiviral profylakse som de i smittsomme stadier av influensa, de som har vært utsatt for smittsomme sekret gjennom hoster eller nyser, og de som tar direkte kontakt med smittede personer.
Hensyn

Personer som ikke skal motta kjemoprofylakse inkludere dem uten eksponering i de foregående 48 timer, de uten influensa kontakt under en smittsom periode og enkelte sunne grupper av barn og voksne, bemerker CDC.

helse

· Helsemessige fordeler av Titanium Armbånd 
· Leggsår Behandlinger 
· Pekannøtter: Godkjent av den fineste universiteter 
· Hvordan lindre halsbrann med rå grønnsaker Juice 
· Hvordan du kan øke sjansene dine for å bli gravid Fast Tips 
· Osteopatisk klinikk og sine flott løsning behandlinger for pasienter som lider …
· Nose Bleed Remedy 
· American Heart Association Hjerte-Sunt kosthold 
· Homeopatisk middel for kroniske leddsmerter 
· Nyre Cancer Symptomer