Årsaker til Flat Vorter

Vorte er svært vanlige små svulster som stikker ut fra kroppen. Det finnes mange forskjellige typer vorter: plantar vorter (plassert på føttene), flate vorter, filiform vorter (ser ut som et stykke hud) og vanlige vorter. Vorter kan plasseres nesten hvor som helst på kroppen, inkludert hender, feets, armer, ben, munn og til og med øyelokk. Vorter er smittsomt, men det er flere ulike behandlingsmetoder for å bidra til å fjerne vorter fra kroppen. Beskrivelse

Flate vorter er små ufarlige vorter som vanligvis er i samme farge som huden. De oppstår ofte i klynger og finnes oftest på små barn.
Årsaker

Flate vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV). Det finnes over 60 forskjellige typer av HPV som er ansvarlig for vorter.

Smittsom

Vorter er smittsomt gjennom direkte fysisk kontakt og det noen leger tror at de kan også spres gjennom deling av håndklær eller ark. Vorter kan også spre seg til andre deler av kroppen.
Over-the-counter behandling
p Det er flere over-the-counter behandlinger som kan bli prøvd for å få kvitt det vorte. De fleste over-the-counter produkter må brukes med forsiktighet fordi produktene ødelegge de gode hudceller rundt vorte også. De fleste produktene er en syre som flytende som spiser opp huden før vorte faller av. Et alternativ til syre baserte medisiner, kalt noen medisiner fuktig patcher prøve å oversvømme huden med vann inntil vorte faller av.
Profesjonell behandling

Leger kan prøve å fryse vorte av med flytende nitrogen, eller de kan prøve og brenne det vorte av med en veldig hot rod. Begge disse behandlinger kan være svært smertefullt, men de pleier å være mer effektive enn over-the-counter metoder.
Warning

Self-behandling vorter er ikke skadelig , men hvis det vorte ikke går bort etter en måned for å bruke over-the-counter behandling, går du se din lege.

helse

· Regler når du bruker tannregulering 
· Bivirkninger av fiskeolje kosttilskudd hos barn 
· Fordeler og ulemper med en Dread Disease Insurance 
· Hvordan Combat Insomnia 
· Behandling For Ankelskader 
· Hvordan søke om TennCare Online 
· Slik vårrengjøring på diett 
· Viktigheten av Knee Pads 
· Tegn og symptomer på et virus på Jasmine Leaves
· Hvordan bekjempe jeg tånegl sopp med naturlige måter?