Hvordan lage en Ice Pack

Cold terapi letter smerter og hevelse av skader. Kjøleelementer kommer i mange størrelser og stiler avhengig av type og plassering av skade. Men hvorfor bruke ekstra penger for å holde et utvalg på hånden? Du kan lage en custom-fit ispose med vanlige husholdningsartikler som kan måle hvilken som helst butikk kjøpte motstykke. Instruksjoner
en

Bruk ris for å skape en mild ispose. Sett en 1/2 kopper ris i en sandwich størrelse, plast zip forsegle posen. (Enhver type ris vil gjøre.) Fryser risen i to timer. Resultatet er en enkel pakkisen som føles ganske kjølig, men ikke iskald, til huden. Dette er en utmerket form for kulde terapi for pasienter som finner ispose temperaturer for ubehagelig å tåle. For å gjøre en større versjon, bruker 4 kopper ris og en gallon størrelse plastpose.
2

Lag en fleksibel gel ispose ved å helle en liten flaske med oppvaskmiddel i en gallon størrelse plast, lukkbar pose. Plasser den vesken inne i et sekund bag for å beskytte mot lekkasjer. Dobbeltklikk zip og deretter sjekke både sel og plass i fryseren i minst to timer. Den oppvaskmiddel vil ikke stivne, men danner en iskald gel. Du kan bryte denne type ispose rundt knær eller albuer og fest den på plass når pakket med bomull bandasje. Dette er en kostnadseffektiv metode. Bruk oppvaskmiddel (og vaske og gjenbruke posen) når du ikke lenger trenger en ispose.
3

Grab nærmeste pose med frossen frukt eller grønnsaker for en improvisert hjemmelaget is pakke. Enhver type vil fungere, men se etter mat med mindre biter. For eksempel fungerer en pose med erter bedre enn en pose med brokkoli. De mindre stykker gjør posen mer fleksibel og danne en tettere binding til huden. Når innholdet i posen blir "grøtaktig", bare re-fryse. Oppbevares i fryseren til du trenger en annen ispose (eller en god siderett).
4

Lag en fast, spesialtilpassede gjenbrukbare ispose etter pounding en ny disponibel bleie med rent vann. Brett og dobbel pose våt bleie, og deretter fryse den over natten. Når det kommer, vil ispose være stiv. Elt den godt, og gel granulat inne i bleien vil løsne nok til å forme til en tilpasset passform. Hvis du ikke kjenner en baby, kan du finne enslige engangsbleier i automater.
5

Konstruer en flytende ispose med en 01:02 blanding av isopropanol og vann fra springen. Dobbel-bag i plast zip segl poser designet for fryselager. Alkoholen bidrar til å opprettholde den kalde temperaturen og holder concoction fryser fast. Tydelig merke pakken som en ikke-spiselig ispose. Rubbing alkohol er giftig ved inntak.

helse

· Hvordan behandle Simvastatin Side Effects 
· Naturlig rettsmidler for prostata problemer 
· Velg en alternativ rute for å forebygge kreft 
· Hvordan behandle Kjønnsvorter på Home
· Fast Vekttap klar over hva The Five farene er 
· Oppskrift for et Liver Cleanse 
· Er Medicare fordeler Skattepliktig? 
· Mulige symptomer på HIV 
· Face-Lift Metoder 
· Hvordan få en Second Opinion Før Hysterectomy