Hvordan få en Second Opinion Før Hysterectomy

Hvert år mer enn en halv million kvinner i USA velger å ha en hysterektomi. Grunnene for å ha operasjonen span fra imperativ (kreft) til elektiv (muskelknuter, blødninger og endometriose). Kvinner som er ukomfortabel med tanken på hysterektomi, eller som bare ønsker et annet synspunkt, bør be om en second opinion før under prosedyren. Instruksjoner Hvordan vet hvordan å få en ny mening for Hysterectomy
en

Fortell legen din at du ønsker å få en second opinion før du fortsetter med hysterektomi. Ingen lege bør bli fornærmet av anmodningen om en ny mening for alle inngrep, særlig en som hysterektomi med vidtrekkende varige effekter.
2

Fortsett med ekstrem hastverk hvis legen har rådet deg til å ha en radikal Fremgangsmåten for kreft eller annen sykdom omfattende. Sikre den faglige du kontakte for en second opinion er klar over behovet for en snarlig ny mening. Be om et 24-timers behandlingstid er ikke urettferdig.
3

opplyse deg om alternative behandlinger for kroniske, ikke-livstruende tilstander i reproduktive system.
4 < p> Kontakt ditt forsikringsselskap for å se om planen dekker en second opinion og de riktige trinnene for å følge. I ekstreme tilfeller, sørge for at prosessen er hurtig.
5

Tenk mellomliggende terapi for behandling av fibroid svulster, polypper, endometriose eller blødning. Endringer i kosthold, narkotika regimer, mindre invasiv kirurgi og selv alder kan kurere noen problemer.
6

Kontakt hysterektomi støttegrupper for å få navn på helsepersonell for andre meninger. Mange slike organisasjoner opprettholde databanker fordelt på spesialiteter samt anekdotisk informasjon fra sine medlemmer.
7

Gå til en lege som ikke er i praksis med eller assosiert med din nåværende lege for å få second opinion . Leger som arbeider i samme praksis eller arbeide tett sammen kan ha lignende filosofier om behovet for en hysterektomi. Du vil ha et mangfold av meninger før du fortsetter med operasjonen.

helse

· Farene ved Soy Infant Formula 
· Symptomer på Food Addiction 
· Dyr som forårsaker allergi 
· Antibiotikum behandling for revmatoid artritt 
· Tegn på Sensory Integration Problemer 
· Hvordan behandle anoreksi 
· Lår Øvelser for kvinner og effektiv yoga øvelser for å tone /Shrink Lår 
· Dr. Terry A. Rondberg Leader og formidler av Modern Chiropractic Medicine 
· Skulder Arm Pain Bli kvitt smertene dine 
· Den beste behandling for kreft