Hvordan lage kalde kompresser

Du kan lage deg egne komprimerer hjemme for å holde i fryseren eller bære i en kjøligere på enhver utflukt. En kald komprimere er en god ting å ha på hånden for sportsbegivenheter og eventuelle aktiviteter som involverer fysisk anstrengelse i tilfelle en ulykke eller skade. Bærbare hjemmelagde kalde kompresser er bra å gjøre og ta for en utflukt eller for en nødsituasjon. En ekstra bonus er at de er laget ved å resirkulere plastflasker. Du trenger
Empty enkelt størrelse plast vann flasker
Vann
Fryser
Gamle voksen størrelse sokk, helst hvit
Twist tie (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Lagre noen tomme enkel servering vannflasker etter at du drikker vann. Pass på at du holder caps også. Du trenger dem for å forsegle flasken.
2

Fyll flasken ¾ full med vanlig vann fra springen. Du forlater en fjerdedel av flasken tom for å tillate utvidelse av vannet som det fryser. Ellers kan det sprekke eller eksplodere flasken som det fryser.
3

Sett caps på flasken godt, slik at de ikke lekker og rote i fryseren eller holde seg til fryseren racks.
4

Sett flasken i fryseren til det fryser fast. La den stå der til du trenger en eller planlegger en outting eller en sportsbegivenhet. Sett ett eller flere i en kjøler hvor de kan nås lett i en ulykke mens du spiller utendørs ..
5

Ta flaske eller flaske fra fryseren eller kulere når man trenger den. Ta en gammel voksen størrelse sokk og sett den frosne flasken inn i den. Deretter knytte toppen eller bruke en vri slips for å holde sokken lukket. Med sokken dekker flasken isen ikke vil brenne huden, men vil likevel gi lindring til skade.

helse

· Hjem Rettsmidler For Arteriosclerosis og behandling 
· La Mesa Trening vil ha You Look Hotter Than Ever 
· Sunn mat Pyramid Chart
· Hva er Asbestosis? 
· Kvaliteter og fordeler av Ghee Ayurveda 
· Medisinsk forsikring for selvstendig næringsdrivende 
· Senil demens Behandling 
· Sertifisert Nursing Assistant praksis tester 
· 5 Utrolig Fakta om Medicine of the Ancient Romas 
· Hvorfor DNA-testing er bra?