Rektal Brokk Symptomer

Rektale brokk er sjeldne og ofte forveksles med hemoroider. Smerte, hevelse og ubehag er typisk for begge forhold, så å vite forskjellen mellom de to er et viktig skritt i behandling. Som med enhver medisinsk tilstand, er det viktig at du snakker med en lege om symptomene dine. Skillet

Hernias er en utvekst av mykt vev gjennom et hull i en muskel. Hemorroider er kløende eller smertefull områder på anus ved endetarmen. Begge kan være svært smertefullt, men bare hemorroider forårsake blødning og kløe. Rektal prolaps er også noen ganger forveksles med en rektal brokk. Med en prolaps, symptomene er nærmere de av hemorroider, men er smerter ved avføring, slim eller blod i avføringen, og påvisning av noe som stikker ut når du tørker etter et krakk.
Synlige tegn

p Hvis det er en klump eller utvekst på eller nær endetarmen, er det en god sjanse det er et brokk, men andre forhold kan også gi lignende klumper (som kreft). Brokk kan også være smertefullt ved berøring og bevege seg som fordøyelsen foregår.
Årsaker

Strain, løfte tunge gjenstander og fedme kan føre til brokk. Andre årsaker inkluderer en familie historie med brokk eller en opphopning av væske som legger press på magen.
Forebygging /løsning

Den beste måten å hindre endetarms brokk er å gå ned i vekt, kan du besøke en lege regelmessig, ikke press under defekasjon og bruke riktig form når løfte tunge gjenstander. Hvis en brokk oppstår, kan kirurgiske prosedyrer presse de utstikkende vev tilbake inn i hulrommet og lukk rip eller hull i muskel veggen.
Warning

Leaving en brokk ubehandlet , spesielt en rektal brokk, kan føre til alvorlige medisinske problemer, inkludert vev død, infeksjon og koldbrann (en livstruende infeksjon som sprer seg raskt). Brokk kan ikke behandles hjemme. Forsøk på å presse vevet tilbake på plass på egen hånd kan forårsake mer skade.

helse

· Forklaring av Blood Pressure 
· Chino Hills Boot Camp er ikke din gjennomsnittlige Boot Camp, er det bedre. 
· Restaurant Sikkerhetsprosedyrer 
· Back Pain Cream Aktuelt Lidokain Pain Relief Fast 
· Hva er årsakene til Gynekomasti? 
· Hvilken type vitaminer hjelper fruktbarhet? 
· Hvordan planlegge Dental fordeler for en rotfylling 
· Hode, nakke, og Spine Skader 
· Hvordan behandle en alvorlig Astigmatism 
· Sikkerhet Sjekkliste for et Office