Hvordan Heal en DVT Blood Clot

DVT, eller dyp venetrombose, oppstår når en blodpropp former i en dyp vene. Det er mest vanlig i leggen og kan spre seg inn i låret. Noen ganger kan DVT utvikle seg i de dype venene i låret eller, i sjeldne tilfeller, i andre dype vener, for eksempel i armene dine. Du er mer sannsynlig å utvikle DVT hvis du er over 40 år gammel, har en historie med blodpropp, sitte i lange perioder av gangen, eller har kirurgi. DVT er mye mer alvorlig enn blodpropper som dannes i overfladiske vener, like under huden din. Instruksjoner
en

Se legen din for en diagnose. En ultralyd vil bli brukt til å fastslå tilstedeværelse av en blodpropp. Ultralyd tekniker kan finne ut om det er en blodpropp, hvor det er og hvor stort det er.
2

antikoagulerende medisiner, for eksempel heparin og warfarin. Disse medikamentene endre kjemikalier i blodet ditt til å stoppe dannes blodpropper og for å holde gamle klumper fra å bli forstørret. Warfarin kan ta en uke eller mer for å tynne blodet, så heparin ofte gitt samtidig til warfarin har nådd sitt optimale nivå.
3

Vurdere å ta trombolytisk medisiner. De løse opp blodpropper, men kan føre til blødninger. Dermed kan legen ikke ønsker å bruke dem til å behandle DVT.
4

tillate kroppen å oppløse DVT klumper på egen hånd. Det vil ta tid.
5

Wear kompresjonsstrømper, også kjent som graderte kompresjonsstrømper i to år eller mer. De vil redusere hevelse og lette smerter. De er også lykkes i å hindre post-trombotisk syndrom.
6

Spør legen din om å starte et treningsprogram. Noen pasienter rapporterer gode resultater når de går, svømme eller sykle en stasjonær sykkel. Dersom du opplever hevelse, endre aktiviteter til noe mindre anstrengende.

helse

· Hvordan hjelpe en Teen Diet 
· Hva er Amla Juice ? 
· Torn Elbow Sene Behandling 
· Datura stramonium Effects 
· Hva er bivirkningene av Depo-Testerone injeksjoner for menn? 
· Migrene Hjem Utbedring 
· Chinese Medicine & Natural Urter History 
· Hai tenner hos barn 
· Medicaid inntekt retningslinjer for Michigan 
· Slik unngår du at bikinilinjen barberkniv støt