Hvordan Switch kjeveortopeder

Det er ingen grunn til å tolerere helsepersonell som ikke er en perfekt passform for deg. Konflikten kan være en krangel om et kurs i behandling, en ukledelig sengen måte eller en unnlatelse av å være mottakelig for en pasientens ønsker. Uansett hva som konflikten er, er det ikke vanskelig å endre leger, enten de er tannleger eller kjeveortopeder. Du trenger
tilgang
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Spør rundt for anbefalinger for andre kjeveortopeder i ditt område. Kriteriene kan være konkret sengen måte, vilje --- eller mangel på sådan --- å dispensere reseptbelagte legemidler, pris eller kompetanse i et bestemt område i kjeveortopedi. Be familie, venner eller kolleger. Også kan elektroniske ressurser som Angie liste tilby nyttige tips.
2

Ring hver orthodontist kontor for å spørre om priser for hvilken tjeneste du trenger. Sørg for å vite hvor mye du har råd til å bruke og hva bidraget, om noen, forsikringsselskapet vil gjøre.
3

Ring ditt forsikringsselskap og sørg for at de vil godkjenne dine potensielle valg av kjeveortopeder, hvis du har omfattende forsikring.
4

Velg en kjeveortoped. Ring for å planlegge en avtale.
5

Spør din gamle kjeveortoped for alle postene og filmer for å få til den nye kjeveortoped.

helse

· Behandling for ADD Episodisk Rage 
· Restless Legs Informasjon 
· Hvordan gjøre en varmeflaske Cleanse 
· Naturlige behandlinger for Seasonal Astma 
· Medikamentelle behandlinger for demens 
· Inflammatorisk leddgikt symptomer 
· Foods som negativt påvirker demens 
· Slik tester for Kidney Disease 
· The History of Endoskopene 
· Hazmat TIH Safety