Medikamentelle behandlinger for demens

Demens, også kalt senilitet, er en aldersrelatert lidelse som påvirker hjernen. Det påvirker personens evne til å handle og reagere, gjøre daglige aktiviteter og bearbeide informasjon. Som et resultat er flere endringer i personlighet observert hos demente. I dag er det medikamentelle behandlinger for demens som kontrollerer utviklingen av sykdommen. Demens Behandling

behandlinger tilgjengelig for demens hjelper ikke i helt eliminere de faktorene som forårsaker skade på den lidende kognitive funksjoner. De hjelper til å forvalte sine plagsomme symptomer som vrangforestillinger, hallusinasjoner, humør lidelse, sykdommer i neurovegetative og aggresjon, pasienter er satt under narkotika medisiner.
Drug Treatment

å forebygge symptomene på demens, påvirker daglige funksjoner, pasienter som trengs for å ta en kombinasjon av narkotika.

Antipsykotika

Neuroleptika og beroligende midler brukes til å administrere personlighetsforstyrrelser forårsaket av demens. Det gir lindring til pasientenes rastløshet, aggresjon og psykiatriske symptomer.
Antidepressiva

demente vanligvis viser symptomer på depresjon. I denne forbindelse tar antidepressiva bidrar til å administrere stemningslidelser ved å fremme eller stimulere normal nevrotransmitter funksjoner.
Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er en felles anti-angst stoffet som kan tas av demente. Sammen med andre anti-angst narkotika, holder de pasientene bedøvet å forvalte sykdommen er plagsom atferd.
Hypnotika

Hypnotika brukes til å hjelpe demente med sine søvnproblemer , hjelpe dem til å sove gjennom natten.

helse

· Hvordan behandle Tooth Sensitivity Når bleke tennene 
· Hvordan å stoppe en kald i sitt spor 
· Hvordan ta metoprolol for Hypertension 
· Hvordan virker en Glyconutrient Arbeid i kroppen din 
· Typer Depresjon Medisiner 
· Fôring Tube fjerning 
· Vitaminer som hindrer hudkreft 
· Hvordan Tape din akillessene 
· Risiko for Solarier 
· SSI og Medicaid valgbarhet