Atkins Diet Farer

Noen helse eksperter sier at alle lav-karbohydrat dietter er farlige, og at en lav-fett, høyt karbohydrat diett er den eneste sikre måten å gå ned i vekt. Fordi Atkins Diet er en av de eldste og mest kjente lav-karbohydrat dietter, får det en god del kritikk. Hva er farene ved Atkins Diet, og skulle du være bekymret? Høy Fat

Når du reduserer mengden karbohydrater i kosten din, vil de mengder protein og fett du spiser naturligvis øke. Når Atkins Diet ble først introdusert, var det skilles det ikke mellom de ulike kilder til fett i kostholdet. Faktisk, den populære oppfatningen av kostholdet på den tiden, og for noen mennesker selv i dag, var at dietten var en av ubegrenset biff, bacon, egg og smør. I dag, oppfordrer dietten slankere protein valg og sunne kilder av fett, inkludert nøtter og frø. Helseeksperter har bekymret for at forbruker en diett høy i fett vil øke kolesterolet og triglyserid nivåer. A 2004 studie ved University of Pennsylvania sammenlignet folk som hadde vært på enten en lav karbohydrat eller lav-fett diett for ett år (se referanser nedenfor). Den lav-karbohydrat Kosten mistet mer vekt og deres triglyserid og kolesterol redusert. De hadde også bedre hemoglobin A1c score, som måler kontroll over blod-sukker nivåer. Så mens mengden fett du spiser på Atkins diett kan være høy, er det ikke farlig.
Lav Fiber

Spise en diett som ikke inneholder nok fiber kan øke forstoppelse, og kan øke langsiktig risiko for divertikulitt eller tykktarmskreft. Er en lav karbohydrat diett mangel på fiber? Det kommer an på hvor godt du følger planen. Hvis du eliminere for mange karbohydrater fra kosten din, så ja, vil du ikke spise nok fiber. Men hvis du velger sunne grønnsaker, frukt, nøtter og frø for dine karbohydrat kilder, som diett plan anbefaler, vil du få tilstrekkelig fiber. På pre-vedlikehold og vedlikehold faser av dietten, er du også lov til å konsumere hele korn, som også er kilder til fiber.
Nutritional Inadequacy

Når du er på en diett, risikerer du ernæringsmessige mangler fordi du begrenser matinntaket. Men på Atkins diett, de eneste matvarene du er begrensende er dine karbohydrat valg. Du bør likevel være forbruker sunne karbohydrater i form av grønnsaker, frukt, nøtter, frø og meieriprodukter. Noen kornprodukter, de fra enkle karbohydrater, vil aldri bli gjeninnføres i kosten. Enkle karbohydrater inneholder sukker, hvitt mel og produkter laget av hvitt mel. Imidlertid er komplekse karbohydrater gjeninnføres i kosten, og disse inkluderer hele korn frokostblandinger, hel-hvete brød, brun og vill ris, etc. Hvis du er riktig å følge Atkins Diet Plan, bør du få rikelig med ernæring. En enkel multivitamin-mineraltilskudd bør fylle eventuelle ernæringsmessige hullene, og er anbefalt av diett plan.

helse

· Green Tea Natural Healing, Unbiased Fakta For The Educated Consumer 
· Informasjon om Belly Fat 
· Viktigheten av First Aid Kits 
· Master Cleanse Secrets Review 
· Prematur Hårtap i Unge kvinner 
· Hvilke matvarer kan du spise etter Colon Cancer Surgery? 
· Hvordan bli kvitt Welts
· Ressurser - PH Miracle Diet og vekttap 
· Hvordan behandle ADHD gjennom kosthold 
· Typer yoga mudra