De mest vellykkede dietter brukes av diabetikere

Diabetikere må overvåke sine blodsukkernivået nøye for å hindre høye blod-glukosenivå. The American Diabetes Association forklarer at diabetikere kan bruke glykemisk indeks for å måle effekten at karbohydrater inneholder matvarer har på blod-glukosenivå. Glykemisk indeks fungerer på en skala fra 1 til 100. med sukker er 100 fordi det øker blodsukkernivået den raskest. Vellykket diabetiker dietter har også høy fiber og protein innhold. Den beste måten for diabetikere å skape en vellykket diabetiker diett er å forstå hvilke matvarer har komplekse karbohydrater og hvilke matvarer har enkle karbohydrater. Fiber

Fiber er en av de viktigste komponentene i en diabetiker diett. Fiber kan ikke fordøyes, og mat som inneholder fiber gir en følelse av fylde. Diabetikere bør spise mat som er høy i fiber fordi det vil redusere sin appetitt for mat og hjelpe kontroll sukker cravings. Matvarer som inneholder mye fiber inkludere epler, bananer, pærer, selleri og brokkoli.
Grønnsaker

De mest vellykkede dietter brukes av diabetikere vanligvis inneholder store mengder grønnsaker. Grønnsaker er ikke bare høy i fiber, men de inneholder også et minimalt antall kalorier. Eksempler på grønnsaker som har en lav vurdering på glykemisk indeks inkluderer brokkoli, selleri, kål, løk, artisjokk, asparges, aubergine, agurk, paprika og salat, ifølge The South Beach Diet Plan. Du kan ta det første skritt mot å skape et vellykket diabetiker diett ved å spise salater på en daglig basis.

Frukt

De mest vellykkede dietter brukes av diabetikere inkluderer noen frukter med lave karakterer på glykemisk indeks. Eksempler på disse fruktene inkluderer kirsebær, grapefrukt, aprikos, druer, fersken, appelsiner og bananer. Men noen frukter som vannmelon, som har en glykemisk indeks rating på 72, bør unngås når du prøver å lage en vellykket diabetiker diett.
Meieriprodukter

mest vellykkede dietter brukes av diabetikere inneholder meieriprodukter med lav glykemisk indeks som sjokolademelk, lettmelk og lavt fett-yoghurt. Meieriprodukter er utmerket for diabetikere fordi de har et høyt proteininnhold som bidrar til å gi for å fylle måltider og snacks.
Vann

Vann er en viktig del av hver diabetiker diett på grunn av fordelene at drikkevannet har. The Ohio State University Extension programmet forklarer at vann bidrar til å redusere en persons appetitt og hjelper til med å opprettholde metabolske nivåer. Hvis du er diabetiker, kan du prøve å bære en vannflaske med deg på en daglig basis å bo fullstendig hydrert, redusere appetitten på mat og øke energinivået.

helse

· Hvordan legge ved en Foot Rest til en Invacare Tilpasset 
· Hvor lenge er det Flea Cycle? 
· Grapefrukt og egg kosthold 
· Bruke en Inulin Supplement å forbedre Digestive Health 
· Tegn og symptomer på Critical Incident Stress 
· Om Naturlige behandlinger for RLS å roe Legs 
· Bruken av Mahogany Frukt 
· Hvordan å behandle barn med ADD Uten Medicine 
· Hvordan overvinne en Binge Eating Disorder 
· Om hørselshjelpemidler