Hvordan få en Diet Pill Prescription

Mange bruker slankepiller for å kontrollere sine appetitt cravings, øke sin metabolisme, brenne fett og å øke vekttap prosessen. Det finnes en rekke slankepiller på markedet i dag, og det er viktig å velge en passende diett pille som best passer dine behov og samlede vekttap mål. Noen slankepiller er tilgjengelig over-the-counter, mens andre slankepiller er bare tilgjengelig med en resept fra en lege. Det er noen ting som du trenger å gjøre for å få en diett pille resept fra legen din. Du trenger
Medisinsk evaluering
Fysisk undersøkelse
Vis flere instruksjoner
en

planlegge en avtale med din lege. For å få en diett pille resept, må du oppsøke legen din for en medisinsk vurdering. Legen kan avgjøre hvorvidt slankepiller som er aktuelle for deg, og han kan anbefale de beste slankepiller for deg å ta.
2

Gå til planlagt avtale og møte med legen din. Legen vil spørre deg spørsmål om din nåværende helse status, medisiner som du tar og hun kan gi deg en fysisk undersøkelse. Legen ber deg også spørsmål om dine vekttap mål og hvorvidt du har tatt slankepiller i det siste. Du bør svare på alle spørsmål ærlig og være åpne om eventuelle bekymringer du måtte ha om å ta slankepiller og om vekttap prosessen.
3

Spørre om de forskjellige typer slankepiller. De fleste reseptbelagte slankepiller er appetittdempende midler og de kommer i form av tabletter eller utvidet utgave kapsler. De mest populære slankepiller er Phentermine, Didrex, tenuate, Mazanor, Adipex-P, Lonamin, Bontril og Merida. Den mest populære fettopptaket inhibitor er Xenical.
4

Spør om de potensielle bivirkninger for slankepiller. For eksempel har noen slankepiller består av diuretika eller sentralstimulerende midler, som kan føre til uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, søvnproblemer og nervøsitet. Sørg for å spørre legen din om alvorlighetsgraden av bivirkningene og lære hvilke slankepiller har flere bivirkninger enn andre gjør.
5

Velg en passende diett pille. Legen din vil hjelpe deg å velge den beste dietten pillen, og han vil gi deg detaljer som hvor ofte du skal ta piller og hva slags diett og mosjon plan å følge. Legen vil også gi deg en diett pille resept, som du kan ha fylt på noen lokale apotek eller apotek.

helse

· SSI og Medicaid valgbarhet 
· Ernæringsmessige Tilnærming til Heal Achilles Tendinitt 
· Osteopati Vs. Allopathy 
· Hvordan ta CE2 
· Behandlinger for en Viral Flu 
· Årsakene til solstikk 
· Metoder som brukes i Applied Behavior Analysis 
· Irritabel tarm Diagnose 
· Forskjellen mellom Respiratory metabolsk acidose og alkalose 
· Tegn på Senility