Hva er bivirkningene av stoffet Phentermine?

Phentermine er et sentralstimulerende brukes til å hjelpe overvektige i vekttap. Det ligner på amfetamin og arbeider ved å opptre som en appetitt suppressant, påvirker det sentrale nervesystemet. Det er generelt foreskrevet av en lege for de som lider av risikofaktorer som høyt blodtrykk, høyt kolesterol og diabetes. Selv om effektiv, har det noen alvorlige bivirkninger som bør tas i betraktning før den brukes. Og når de brukes i kombinasjon med andre diett medisiner, kan det ha alvorlige, og noen ganger fatale, bivirkninger. Vanlige bivirkninger

Selv om disse er noen av de vanligste bivirkningene av phetermine, bør de rapporteres til legen din hvis de fortsetter over en periode. De omfatter svimmelhet, munntørrhet, hodepine, impotens, nervøsitet og urolig mage.
Alvorlige bivirkninger
p Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, bør du ikke nøle å søke legehjelp. De omfatter atferdsendringer, besvimelse, pounding i brystet, brystsmerter, hjertebank, skjelvinger, hevelse i bena eller føttene og besvimelse. Tegn på en allergisk reaksjon på phetermine inkluderer kløe, pustevansker, utslett, elveblest, hevelse i lepper, tunge, ansikt eller munn og tetthet i brystet.
Kardiovaskulære bivirkninger

p Det kan være noen uønskede, kardiovaskulære bivirkninger forbundet med phetermine, selv om det vanligste er en økning i hjertefrekvens. Det kan også forårsake hypertensjon og arrythmias i visse mennesker. For pasienter som har kombinert phetermine med andre diett medisiner, for eksempel fenfluramine eller dexfenfluramine har hjerteklaffsykdom blitt rapportert.
Diverse bivirkninger

Andre systemer i kroppen påvirkes også av phetermine, slik som de nervøse og mage-systemer. Disse bivirkningene kan omfatte angst, rastløshet og søvnløshet. For de gastrointestinale symptomer, kan bivirkningene omfatter en ubehagelig smak og munntørrhet. I det endokrine systemet, kan endringer i libido forekomme. Og selv om sjeldne, har det vært noen psykiatriske bivirkninger rapportert som en overdreven følelse av velvære og hallusinasjoner.
Warning

Phetermine regnes som en fornærmende narkotika og kan bli vanedannende. Derfor bør det kun tas av den personen det var foreskrevet for. For å sikre at det ikke blir brukt feil av noen andre i hjemmet ditt, bør du holde en telling av antall piller i flasken hele tiden og holde resept skjult. I tillegg, når tatt over en lang tidsperiode, er det en sjanse for abstinenssymptomer som depresjon og ekstrem tretthet, spesielt hvis medikamentet avbrytes plutselig. Legen må avvenne deg av phetermine sakte for å redusere risikoen for at du opplever disse abstinenssymptomene.

helse

· Hvordan behandle melanom hudkreft 
· Urin infeksjon Cures 
· Hvordan være trygg for Dogs Når Walking 
· Hjem rettsmidler for rengjøring flekker tenner 
· Hvordan diagnostisere Orbital Cellulitt 
· Hvordan redusere Medisinsk gjeld 
· Rolle Professional Nursing 
· Hvordan hetetokter Feel? 
· Ayurda en forlengelse av år gammel tradisjon 
· Hvordan behandle hypertyreose