Hvordan veie argumenter for og imot av makrobiotisk diett

The makrobiotisk diett har vokst svært populære de siste årene på grunn av sponsing av helse-bevisste kjendiser som Madonna og Gwyneth Paltrow. Det er mer en livsstil enn en enkel diett på grunn av sin svært restriktive retningslinjer for hva som kan spises og hvordan den bør spises. Den kosten retningslinjer krever at utøvere konsumerer det meste hele korn, etterfulgt av grønnsaker (vanligvis rå) og små mengder fisk, supper, frukt og nøtter. Utøvere hevder at dietten hindrer visse typer kreft og andre sykdommer, men det er ingen vitenskapelige bevis som støtter disse påstandene. Du trenger
Penn og papir
Vis flere Instruksjoner
Hvordan veie fordeler og ulemper av makrobiotisk diett
en

Lag en to-kolonne liste av de fordeler og ulemper med makrobiotisk diett som du bevisst på kosthold risiko og fordeler. Det vil også hjelpe å skrive ned ditt endelige mål i å prøve denne dietten, enten det er vekttap, ernæring eller noe annet.
2

Evaluere den største positive og negative først. En av de viktigste positive av kostholdet er det lagt vekt på hele korn og økologisk mat, men er en stor negativ den ekstremt restriktive natur av dietten. Mange matvarer er forbudt, for eksempel meieriprodukter, noe som kan resultere i flere ernæringsmessige mangler.
3

Vekt hver pro og hver con, evaluere hvordan de positive faktorene vil gagne deg og hvordan de negative faktorene kan være skadelig for din personlige helse mål.
4

Vurder risikoen og fordelene av diett i henhold til din liste over fordeler og ulemper. Finn ut om fordeler oppveier ulempene eller vice versa. Hvis det er et større antall argumenter for eller imot, vil det hjelpe deg å vurdere hvor vanskelig eller lett dietten vil være for deg. Som du sammenligner fordeler og ulemper, tenke på hvordan hver faktor vil påvirke deg personlig. For eksempel kan du nyte alle de tradisjonelle matvarer i kostholdet slik den restriktive aspektet ikke nødvendigvis vil være en stor negativ for deg.
5 p Hvis det er flere fordeler enn ulemper, kan du vurdere å gå på diett i minst en uke eller to for å se om du kan fullføre kravene. Hvis de cons oppveie de profesjonelle, vil du kanskje vurdere å prøve en annen diett mer egnet til dine behov.

helse

· De mange fordelene med Deep Muscle Massage 
· Bivirkninger av Shilajit 
· Eteriske oljer til bruk i en Neti Pot å behandle bihulebetennelse 
· Hvordan finne et bord sertifisert kiropraktor 
· Hva gjør du hvis en person er Suicidal eller farlig? 
· Gemstone & Crystal Healing Therapy 
· Hypofysen kirurgi komplikasjoner 
· Perfekt Benefit Of Kenrico Detox Foot Pads 
· Hva er den beste over mot acne behandling for huden din? 
· Metafysiske Bruk av Rutilated Quartz Wand