Om Ernæringseksperter

Ernæringseksperter er spesialister i studiet av mat vitenskaper. Deres studier fokusere på de biokjemiske og fysiologiske effekter av ernæring på menneskekroppen. Ernæringseksperter arbeider i feltet eller i en praksis ofte om adressering ernæringsmessige mangler som årsak til sykdom eller bestemme ernæringsmessige behov for å løse spesifikke helseproblemer. Men innen ernæringsmessige studien ikke er begrenset til hvilke matvarer bekjempe kreft eller hva du skal spise for å lette symptomer på overgangsalder. Den karrieremuligheter for en sertifisert ernæringsfysiolog spenner fra privat praksis eller rådgivning til stillinger innen offentlig helse arena. Ernæringseksperter arbeider i sykehus, skoler og medisinsk forskning fasiliteter så vel som i næringslivet. Betydning

De siste årene har folk blitt mer opptatt av å gjøre sunnere valg av livsstil og denne trenden inkluderer en økt bevissthet om den ernæringsmessige verdien av matvarer. Dette har gitt opphav til utvidelser innen ernæringsmessige studier. Ord som antioksidant og bioflavonoider er blitt vanlig. Folk ønsker å skreddersy sine dietter for å løse spesifikke problemer som for eksempel høyt blodtrykk eller for å øke muskelmasse. Konsultere en ernæringsfysiolog snarere enn en allmennlege om slike kosttilskudd saker blir normen.
Warning

På noen måter, men er ernæringsfysiolog en ny okkupasjon. Selv om fagfeltet er ikke nytt for maten fag, er regulering og tilsyn med praksis fortsatt syk definert. Ordene ernæringsfysiolog og ernæringsfysiolog er fortsatt noen ganger brukt om hverandre. De er to separate felt. En ernæringsfysiolog vil ha minst en bachelorgrad og bli registrert som en kostholdsekspert. Han eller hun vil arbeide i et sykehus, pleiehjem eller skole, for eksempel, i egenskap av å gi kostanbefalinger, styring av matforsyninger og kontrollere distribusjonen. En ernæringsfysiolog ikke nødvendigvis trenger en grad eller sertifisering. Alle med bakgrunn i matvitenskap eller relaterte felt kan "henge ut en singel" utgir seg for å være en ernæringsfysiolog.
Identifikasjon

En kvalifisert ernæringsfysiolog vil ha fullført minst en bachelorgrad i mat og ernæringsvitenskap. Dette grad bør inkludere kurs i biokjemi, biologi, epidemiologi, ernæringsfysiologi og ernæringsmessige biokjemi, for å nevne few.A kvalifisert ernæringsfysiolog kan også søke sertifisering fra Certification Board for ernæring Specialists (CBNS) eller American Society for Nutritional Sciences (ordresedler) . Disse instituttene har strenge krav til sertifisering. For eksempel, for å kvalifisere for ordresedler, må en ernæringsfysiolog har publisert forskning på feltet og fortsatt være aktivt arbeider innen study.Anyone oppsøke hjelp hos en ernæringsfysiolog bør kontrollere at ernæringsfysiolog legitimasjon før ansette sine tjenester.

Funksjon

Feltet av ernæringsfysiolog ikke er begrenset til individuell rådgivning. Som en kostholdsekspert, kan en ernæringsfysiolog finne karrieremuligheter i både offentlig og privat sektor. Ernæringseksperter kan benyttes i markedsføring og reklame. På grunn av hennes forståelse av ernæringsmessig verdi, og dens forhold til menneskers helse, kan en ernæringsfysiolog gi innsikt om hvordan man skal markedsføre et bestemt mat eller produkt, slik som å tiltrekke seg kunder. Fasiliteter som kreftbehandling sentre eller kvinners velværesentre tilby muligheter for ernæringsfysiolog også. Han eller hun vil råde pasientene på deres ernæringsmessige inntak for å bedre håndtere sine forhold eller bivirkninger av behandlingene. Offentlige etater og organisasjoner tilby arbeid til kvalifisert ernæringsfysiolog også. En ernæringsfysiolog kan være en del av en studie av epidemien ernæringsmessige mangler eller arbeid i Food and Drug Administration.
Potential

Ifølge 2008/09 utgaven av yrkesmessig håndbok utgitt av Department of Labor, er feltene både kostholdsekspert og ernæringsfysiolog forventes å ha en 9 prosent vekst det neste tiåret. Mye av interessen vil være rettet mot helse og omsorg av eldre mennesker som baby boomers alder inn i sin pensjonisttilværelse år. Det bør bemerkes imidlertid at den ernæringsfysiolog vil bli mindre etterspurt i sykepleie anlegg, men mer etterspurt i velværesentre og polikliniske barnehager. Dette anslaget er basert på trenden mot sunnere livsstil hos eldre mennesker i forhold til tidligere generasjoner.
Hensyn

rolle ernæringsfysiolog i det medisinske feltet er å ta på seg nye oppgaver . Som mer troverdighet er gitt til den delen ernæring spiller i en sunn livsstil, og dens rolle i forvaltningen og helbredelse av sykdom og lidelser, er ernæringsfysiolog blir mindre en mat konsulent og mer en tekniker i helse ledelse. Leger har begynt å se på ernæring som en del av behandlingen av pasienter, rådgivning pasienter på endringer i kostholdet for å administrere deres helse og kanskje stoler mindre på reseptbelagte medisiner for visse vilkår. Disse legene er sannsynlig å være stolt på den publiserte forskningen på kvalifiserte ernæringseksperter.

helse

· Tegn på lungebetennelse 
· Reise Rullestoler: Trofaste I Praktisk, design og størrelse 
· Hvordan å opprettholde din High And Low Cholesterol 
· Slik Cure Brown Recluse Bite Naturligvis 
· Tre-hjul mobilitet Kjøretøy: En Katastrofale Mobility Aid 
· Viktige fakta om vitaminer og mineraler og deres ernæringsmessige Role 05 
· Hva er egentlig Hypnotherapy Training Bolton? Hvordan hjelper Stress Bolton? 
· Pulsatile Tinnitus Symptomer 
· Mann Thyroid Symptomer 
· Medisinsk Informasjon og behandlingstilbud for Prostate Cancer