Vitaminer som er avgjørende for Skin

Vår hud er det største organet i kroppen vår, utfører en rekke funksjoner som er nødvendige for livet. Huden trenger næringsstoffer for å holde seg frisk og gjøre sitt arbeid. Blant disse næringsstoffer, er det en rekke av vitaminer som er avgjørende. Vitamin A

Vitamin A bidrar i reparasjon og vekst av kroppens vev, og bidrar til å holde huden sykdomsfri, glatt og myk. Det har blitt brukt eksternt for acne, koker, carbuncles, impetigo og åpne sår.
Riboflavin

Vitamin B2 (riboflavin) arbeider med enzymer i utnyttelsen av cellen oksygen og er derfor avgjørende for celle respirasjon, noe som bidrar til å opprettholde huden.
Pantotensyre

Vitamin B5, eller pantotensyre, bistår i utnyttelsen av riboflavin , bidrar til å øke produksjonen av kortison og andre adrenalin hormoner viktig for sunn hud, og beskytter mot cellulær skade forårsaket av overdreven stråling. Det hjelper å forebygge rynker og for tidlig aldring.
B Complex

Kollektivt, B-kompleks vitaminer sikre normal cellefunksjon og forhindre eller bidra til å korrigere abscess, akne, liggesår, blåmerker, brannsår, flass, eksem, eksem, psoriasis og helvetesild.
Vitamin C

En primær funksjon av askorbinsyre (vitamin C) opprettholder kollagen, et essensielt protein for dannelse av bindevev i hud. Vitamin C hjelper i healing sår og brannsår, og muliggjør dannelse av bindevev i arr.
Vitamin E

Vitamin E har vært nyttig i helbredelse av skrubbsår, huden sår og brent vev. Det løser opp eller forhindrer arr vev, inkludert de som er forårsaket av akne.

helse

· Hjem Rettsmidler For Jock kløe - kurere problemet 
· Voksen astma symptomer 
· Stage Fright Phobia 
· Den enkleste måten å slutte å røyke 
· Slik Cure Foot Lukt naturlig og Fast 
· Hvordan lære Phlebotomy Prosedyrer 
· Lindre leddsmerter Lær 
· Cosmetic6monthbraces.com Voksen Skjulte bukseseler som er rask, rimelig og usynl…
· Hvordan vet de tidlige stadier av Alzheimers 
· Alcohol Addiction: Mange Problemer One Solution