Foods høy i vitamin A & C

Vitamin A og C spiller bidra til å fremme og opprettholde generelle helse, og de også bidra til å forebygge flere sykdommer og tilstander. Rolle av vitamin A

Vitamin A er nyttig for å forebygge og behandle flere tilstander, inkludert akne, psoriasis, sår, stoffskiftesykdommer, virusinfeksjoner og irritabel tarm syndrom (IBS). Det er også viktig for å fremme øyehelse.
Hvor Vitamin A finnes

Vitamin A finnes i kalv lever, egg og kumelk. Det er også naturlig til stede i anlegget matvarer gjennom karotenoider, som er provitamin A forbindelser. Noen eksempler er beta-karoten, alfa-karoten, y-karoten, lykopen og lutein. De er til stede i spinat, grønnkål, gulrøtter, grønne blader, søte poteter, cantaloupe, tomater, asparges og brokkoli.
Rolle av vitamin C

Vitamin C eller askorbinsyre, er instrumental i å syntetisere kollagen, som utgjør blodårene, bein og sener. Det er også nyttig i healing vev, forebygge visse sykdommer og tilstander, og er en viktig antioksidant.
Hvor Vitamin C finnes

Vitamin C er rik på sitrusfrukter, vannmelon, grønn paprika, jordbær, grønne blader, blomkål og kiwi.
Advarsel

mangler i vitamin A og C er avslørt i flere symptomer eller selv alvorlige sykdommer og tilstander . En mangel på vitamin A kan føre til synsproblemer eller tørre øyne, tørr hud, tørt hår og enda en kompromittert immunsystem. En mangel på vitamin C kan være årsaken til lett mørbanket hud, irritabilitet, depresjon, infeksjoner, blødende tannkjøtt, slow-healing vev og muskeltretthet.

helse

· Sykepleier hjemme 
· Løs slapp hud :: Hva forårsaker det? 
· Chinese Herbal Healing 
· Hvordan Get Off av ADHD medisiner 
· Behandling av sekundær amenoré Med kinesiske urter 
· Slik tester for Non-Hodgkins lymfom 
· Hva som forårsaker migrene hodepine under svangerskapet? 
· Blærekreft behandlingstilbud 
· Crystal Gems og deres bruksområder 
· Behandling av gjær infeksjon eliminere dem Forever Med enkle, naturlige metoder…