Hvordan beregne en idealvekt

Body Mass Index har blitt en populær måte å måle idealvekt , men det er faktisk en feil system . Det gjør ikke rede for bygge. Personer med større rammer skal selvsagt være tyngre enn de med små. Ved hjelp av et diagram som står for rammen din vil gi deg en bedre forståelse av hva din personlige idealvekt er . Du trenger
Ideal vekt diagram
Vis flere instruksjoner
en

veie deg . Medisinsk balanse skalaer er den mest nøyaktige, men alle bad skala vil gjøre.
2

Mål din høyde . En enkel måte å gjøre dette på er å stå oppreist med ryggen mot veggen og har en venn gjør en lys blyant merke på toppen av hodet ditt . Deretter strekke et målebånd fra gulvet til merket for å måle høyden din.
3

Bestem din bygge . En måte å gjøre dette på er å sirkle tommel og pekefinger rundt håndleddet. Hvis de ikke røre, har du et stort bygg . Hvis de berører , har du en medium bygge. Hvis de berører og overlapper litt , har du en liten build .
4

sammenligne vekten til en kroppsvekt diagram som den som er knyttet til nedenfor. Gå til oversikten for kjønn , og velg deretter bygge på toppen. Følg den ned til du finner din høyde . Dette vil gi deg den ideelle vekten for din høyde .

helse

· Hvordan håndtere sinne 
· Glykemisk indeks Diet Foods 
· Hvordan snakke til en autistisk barn 
· De riktige klærne for å miste vekt i gym 
· Hjem behandlinger for såre tannkjøtt 
· Medisiner for irritabel tarm syndrom 
· Hva er requirments å gå til en EMT klasse? 
· Hva er årsakene til kvalme og oppblåsthet? 
· Om revmatoid artritt & Tuberkulose 
· Standarder for Asthma Education Billing