Hvordan finne ut hvorfor jeg ikke kan få vekt

Hvert år Amerikanerne bruker millioner av dollar prøver å gå ned i vekt. Men det er noen mennesker som har det motsatte problemet, og de har problemer med å få vekt. Utøvere, slik som vektløftere, kan gå på en aktiv vekt få regime, hvor de inntar høye kalori drikkevarer og måltider. Når de ikke er i stand til å oppnå de ønskede resultater, er det nødvendig å fastslå at de ikke er økende. Selv ikke-utøveren kan ha problemer med å opprettholde en sunn vekt, og vil trenge å avdekke årsaken. Instruksjoner
en

Ha en fysisk å bestemme din generelle medisinske tilstand. Noen sykdommer eller tilstander - som hypertyreose, kreft og diabetes - kan gjøre det vanskelig å få vekt eller kan øke vekttap
2

gjennomgang eventuelle medisiner du tar.. Enkelte reseptbelagte og ikke-reseptbelagte medisiner kan forstyrre vektøkning. Rådfør deg med lege eller apotek om mulige bivirkninger forbundet med de medisinene du tar.
3

Tenk på din mentale helse. Dersom du opplever stress eller depresjon, kan dette påvirke din vekt tap og vinning.
4

Evaluer gjennomsnittlig kaloriinntak og nivået på trening. Det er mulig du brenner mer eller samme mengde kalorier som du forbruker. Sammenligne mengden kalorier du forbruker hver dag med mengden kalorier du forbrenner hver dag.
5

Hold en matdagbok for å finne ut om du spiser så mye som du tror. Hvis du har opplevd tannproblemer, eller kvalme, kanskje du ikke spiser så mange kalorier som du tror.

helse

· 10 Skin Care Problemer Løst 
· Vaner av Wolf Spider 
· Virkningene av å ikke ha helseforsikring på personlige økonomi 
· Slik tester for Hypertyreose 
· Hvordan å ikke være trengende 
· The Best Snack Foods på Work
· Hvordan forhindre håravfall Fra Lupus 
· Raske Cures for Killing Lopper 
· Cool Lipo Vs. Smart Lipo 
· Hvordan Klem en treningsøkt i en travel hverdag