Hvordan spise seks måltider per dag på Body for Life Diet

The Body for Life opplæringsprogrammet har forvandlet likene og livene til millioner av mennesker rundt om i verden. Mens trening rutiner er avgjørende for å lykkes med dette programmet er å spise regime like viktig, om ikke mer. Kanskje det største problemet mange har hatt med dette programmet er å prøve å passe på seks små måltider i sine allerede travle hverdag. Likevel, spise seks små måltider om dagen er ikke så vanskelig som du tror. Du trenger
Mat (i henhold til kroppen for livet diett grunnleggende)
Protein shakes (Myoplex vibrering er stor)
Mat journal (dvs. notisblokk og penn)
Vis mer Instruksjoner
en

Planlegg en ukes verdt av måltider om gangen. Skriv ut din handleliste på den første siden av hver ukes mat journal. Hvert måltid bør inneholde noen form for protein og et sunt karbohydrat, inkludert minst to porsjoner av grønnsaker per dag. Planlegging er det viktigste steget i kroppen din for livet spising plan.
2

Plan når du vil spise hvert måltid. Husk at ikke hvert måltid må være overdådig forberedt. Hvis du våkner opp på 8 am, planlegge ditt første måltid på dette tidspunktet. Frokost kan være egg og hel-hvete toast, en hel-korn frokostblanding og skummet melk, eller frukt, yoghurt og toast. Kl 10, planlegge en annen lite måltid, sier en protein drink. Til lunsj har et velbalansert måltid av protein, frukt og en grønnsak, for eksempel en kalkun sandwich med grønnsaker og et eple.
3

Planlegg dine måltider for å være to til tre timer fra hverandre for første halvdel av dagen. Dette vil bidra til å holde deg energi, og du vil aldri føle deg sulten, som er nøkkelen til enhver diett plan. Etter de tre første små måltider, kan du spre ut de resterende tre, avhengig av når kroppen føles sulten. La oss si at ved middagstid du allerede har spist tre små måltider, inkludert protein drink. Etter jobb, ha ditt fjerde måltid, rundt 05:30 eller 18:00
4

Vær forsiktig planlegger måltidene for den siste del av dagen, når planlegging blir ekstremt viktig. Etter middagen, vil du ha to andre små måltider som du kan konsumere. Sørg for at disse måltidene er lave i karbohydrater og mye protein. En bolle med rå grønnsaker med hummus, for eksempel, gjør for en flott femte måltid. Eller holde en kokt kylling eller kalkun bryst i kjøleskapet for enkel tilgang til protein. For ditt siste måltid, vil en protein shake med litt frukt fylle deg opp og holde kroppen full av fett-brennende drivstoff.
5

Kontroller at du har dine måltider for neste dag planlagt ut før går til sengs. Hold med den planen du har gjort i begynnelsen av uken. Hvis du ikke har nok tid om morgenen for å lage frokost, er et protein shake med frukt en rask og enkel måte å starte en travel hverdag.

helse

· Du trener Wrong 
· Hvordan bruke Marcaine 
· Lymfeknute Kreft hos barn 
· Hvordan redusere østrogennivå 
· Herpes Myter 
· Medicaid Krav i Virginia 
· Er Alzheimers Arvet Gjennom din mor? 
· Hvor lenge kan Lice bor borte fra sine verter ? 
· Naturlig Pain Relief for tanntrekking 
· Måter å hjelpe roten kanalene Heal