Hvordan måle kroppsfett hjemme

Tro det eller ei, kan måle kroppsfett faktisk være morsomt. Det betyr ikke nødvendigvis at du kommer til å like resultatene, men du trenger ikke akkurat å fortelle noen heller. Prosessen involvert med å finne kroppen fett inneholder en liten bit av beinet-arbeid og et par viktige verktøy. Du trenger
Body fett analysator
Scale
Body fett caliper
Assistant
Vis Vei Flere Instruksjoner
Digital Readings
en

selv. Trinn på skalaen først i morgen. Bruk så lite klær som mulig.
2

Kjøp en analysator. Dette er en batteridrevet digital maskin som er holdt i hendene eller sto på for å lese kroppsfett. Den håndholdte versjonen koster rundt $ 60 (se Resources nedenfor).
3

Input din informasjon. Den digitale skjermen vil spørre deg om din alder, vekt, høyde, aktivitetsnivå og kjønn.
4

Vent til avlesning. Nå vikle hendene rundt galvanisert håndtak og utvide armene rett ut foran deg. Trykk på startknappen og vente i omtrent syv sekunder. Din fettprosent vil nå vises.
Squeeze Is On
5

Få en målepunktet. En caliper er en håndholdt enhet som du bruker til å klemme ulike hud-fold områder på kroppen din. Disse kommer i digital eller vanlig versjoner og koster rundt 30 dollar.
6

Input din informasjon. Den digitale hud-fold krever også at du legger inn personlig informasjon. Følg instruksjonene og svar på spørsmålene. I motsetning til kroppen fett analysator, spør dette bare for din alder og kjønn.
7

Finn din hud-folder. Skjermen vil spørre deg om tre ulike hud-folder. De er opp, middels og lav. Den øvre er brystkassen på mellom nippel og skulderen i en diagonal linje. Midten er området mellom navlen og bekkenbenet, og den lave er på forsiden av låret.
8

Få deg klem. Det er der en assistent kommer inn Har ham gjøre huden-folder for deg. Finne plasseringen av folden, knip området med tommel og pekefinger og plasser bøylen ca en centimeter under den. (Han skal klemme huden med en hånd og bruker bøylen med den andre.) Som han å klemme huden med bøylen, har han trykker på knappen på toppen klemming arm. Det vil gjøre en pipelyd. Deretter gjøre det samme for midten og lavere. Resultatene vil da dukke opp.
9

Spor resultatene dine. Skriv ned alle dine resultater slik at du har noe som å sammenligne fremtidige resultater. Sørg for å skrive ned dato, og den beste tommelfingerregel er å sjekke hver fjerde uke.
10

Bruk en manuell målepunktet. Det er også manuell calipers tilgjengelig som fungerer på lignende måte. Et slikt verktøy kalles en AccuMeasure. For å bruke denne bøylen, klemme deg de samme tre steder som digital caliper. Deretter kan du legge disse tallene sammen og krysse referanse dem til kartet som følger med det. Dette gir da du din fettprosent (se Resources nedenfor).

helse

· AASLD Hepatitt C Retningslinjer 
· New Alli Vekttap Produkt Dr Tim Johnson S Secret 
· Ipllasermachines.com.au: Hvordan finne Fat Kavitasjon Machines 
· Hvordan du føler mer optimistisk 
· Natural Skin Care for Rosacea 
· Noten Side Effects 
· Reseptbelagte legemidler og de skjulte farene 
· Alternative behandlinger for Prostate Cancer 
· Medisinske råd på røyking med astma 
· Acid Reflux Cures uten medisiner