Hvordan å miste baby fett Fast

Etter fødsel fleste kvinner er ivrige etter å komme tilbake til sin pre-baby vekt. Imidlertid varierer reisen mot å oppnå Shedding av pounds for hver kvinne. En sunn kombinasjon av kosthold og mosjon er nummer én vekttap oppskrift anbefalt av mange kosttilskudd ernæringseksperter verden rundt. Finne den rette kombinasjonen som fungerer for deg kan ta litt prøving og feiling. Det viktigste er å holde fokus på dine vekttap mål og overvåke utviklingen underveis. Du trenger
Journal
Calorie guidebok /nettstedet
Vis mer Instruksjoner
Diet
en

Kjøp en journal og merk den "Food Journal," som du vil bruke for måltid-planlegging. Lag seksjoner for frokost, lunsj, middag og snacks, og begynne å planlegge ut dine måltider for neste dag eller hele uken.
2

Bruk en kalori-telling guidebok eller nettside for å slå opp hvor mange kalorier forskjellige matvarer inneholder. Bruk veiledningen for å hjelpe deg å begrense matvarer som er lav på kalorier, fett og salter, og unngå mat som er høy. Prøv å holde ditt daglige caloric totalt mellom 2000 til 2500 hvis du er sykepleier.
3

Drikk mye vann mellom og under måltidene. Hvis du blir sulten mellom måltidene, spis rå grønnsaker som har lav eller ingen kalorier. Spis når du er sulten, men bare de matvarer som er sunt for deg.
4

Portion dine måltider og avstå fra å gå tilbake for sekunder. Hold styr på alt du spiser i maten din journal og foreta justeringer for å kutte ned på høyt kalori mat.
Trening
5

noen form for trening som du fysisk kan , så snart du kan. "Best Health Magazine" antyder gå med det nyfødte utenfor med en barnevogn, som er en enkel og gratis måte å forbrenne kalorier. Koble opp med andre mødre i nabolaget for å gå kompiser for å motivere hverandre.
6

kjøpe eller leie trening videoer å gjøre hjemme mens babyen er napping, eller når du har et ledig øyeblikk. At-home trening DVDer gir fleksibilitet og muligheten til å pause og gjenoppta båndet som må være.
7

Bli med et treningsstudio og leie en personlig trener, hvis budsjettet tillater det. Bruk din personlige trener for motivasjon og for å skape et personlig vekttap plan for deg. Delta på gratis kurs på treningsstudio for en sosial måte å komme i form.
8

Kjøp treningsutstyr, slik at du kan trene hjemme, hvis det er mer praktisk enn å bli med et treningsstudio, og hvis du har tilgjengelige midler. Husk, turgåing og jogging utenfor er gratis kilder for trening.
9

Spor framgangen din underveis, og ta målinger av kroppen eller trinnet på skalaen for å se hvordan du blir bedre.

helse

· Seroquel Uttak Side Effects 
· Detox Diet Info 
· Hva er årsakene til høy Hemoglobin? 
· Silymarin Dosering I Nutritional Supplements 
· Lemongrass Cure for kreft 
· The First Dental Cleaning 
· Homeopatiske måte å bli kvitt fibroids 
· Sovende Herpes Virus 
· Hvordan Bring Lunsj til Work
· Få vite mer om Acne