Hvilke kvalifikasjoner trenger du å være en jordmor?

Jordmødre er medisinske fagfolk som er opplært til å hjelpe kvinner gjennom normale svangerskap og lav risiko fødsler. Bli jordmor krever spesiell opplæring og sertifisering for å levere babyer trygt. Hvis du føler at å levere babyer ville være en oppfylle karriere, bør du lære om de kvalifikasjoner som er nødvendige for å bli jordmor. Misforståelse

Mange mennesker feilaktig anta at en jordmor er en kvinne som leverer babyer i mors hjem uten noen spesiell opplæring. Mens jordmødre vet ofte bistå i hjemmefødsler, gjør de det etter å ha fått omfattende opplæring. Selv direkte eller lå jordmødre vil møte jordmor skolen før praktisere i feltet. En jordmor kan ikke ha så mange kvalifikasjoner som en fødselslege, men hun er fortsatt en høyt utdannet medisinsk faglig.
Historie

Lenge før fødselsleger kom inn i medisinsk scene, jordmødre var å hjelpe kvinner levere babyer over hele verden. I 1560 i Paris, ble den første registrerte jordmorutdanning kvalifikasjoner gjort. Parisiske jordmødre ble pålagt å passere en lisensiering test og måtte følge byens forskrifter. Reguleringen var sjeldne, imidlertid, og det var ikke før 1902 at engelsk jordmødre begynte å få formell opplæring. I 1932 åpnet den første sertifiserte amerikansk sykepleier-jordmor skolen og dagens sertifiserte jordmødre må passere en rekke eksamener for å motta sine lisenser.

Typer

Certified profesjonelle jordmødre er sertifisert av det nordamerikanske Register for Jordmødre etter å ha passert en rekke eksamener og evalueringer. Disse jordmødre kan øve i boliger og birthing sentre. Sertifiserte jordmødre er ikke registrert sykepleiere, men de har alle de kvalifikasjoner som en sertifisert sykepleier-jordmor ville bære. Disse eksisterer fordi "sertifisert sykepleier-jordmor" "lisens bare ble tilgjengelig i 1996. Certified-sykepleier jordmødre er de som holder statlige lisenser, har lang utdanning og har fullført sykepleie og jordmoropplæring. Disse jordmødre hold statlige sertifikater og lisenser. Slutt direkte eller lå jordmødre har deltatt jordmor skolen, men tar ikke bestemt lisens eller sertifikat, annet enn den som tilbys av skolen.
Funksjon

De som er interessert i å bli sertifiserte sykepleier-jordmødre må først få en bachelorgrad i sykepleie. Da vil de gjennomføre ytterligere opplæring ved en jordmor skolen, noe som vanligvis fører til en mastergrad i fødselshjelp. De trening for andre typer jordmorutdanning sertifisering må delta jordmorutdanning skole . Hver skole har unike forutsetninger for sine studenter. en high school grad er nesten alltid nødvendig, så er visse grunnleggende college kurs. En høyskole grad kan eller ikke kan være nødvendig.
Hensyn

nøye velge hvilken type jordmorutdanning program du skal følge. Sertifiserte sykepleier-jordmor legitimasjon er anerkjent over hele landet i sykehus og birthing sentre, så denne opplæringen vil åpne de fleste dører for din karriere. Men det er også den dyreste og tidkrevende treningsprogram. Hvis du velger å følge en lå jordmor programmet, vil du ikke være i stand til å praktisere i stater som forbyr denne type jordmorutdanning. Noen medisinske sentre ser ned på sertifiserte profesjonelle jordmødre fordi de ikke hold sykepleier grader.

helse

· Hva er Armour? 
· Hvordan erstatte en Pacemaker 
· Symptomene på mangel på vitamin B12? 
· Den beste måten å akselerere din metabolisme og mister kroppsfett 
· Ulike søvnproblemer 
· ADHD og angst - Hvilken er Primary Tilstand 
· Hvordan rense en kam 
· Hvordan behandle kolitt hjemme 
· Tilbake Massasje Tips og triks 
· Slik Cure Horsefly Bites