Kjennetegn som utgjør en levende organisme

biologer define levende organismer som noe som kan utføre selvdrevet biologiske prosesser. Disse prosessene er egenskaper som skiller organismer fra livløse objekter. Fra mikroskopiske bakterier til store landpattedyr som elefanten, er alle levende ting gjort opp en eller flere grunnleggende enheter som kalles celler. Celler

Cells er den minste og enkleste form av levende organisme. En celle utfører alle vitale funksjoner som er nødvendige for sin egen overlevelse og overlevelse av organismen som den tilhører. Det er to generelle typer celler: De som har en distinkt kjerne inneholder arveanlegg, kalt eukaryoter, og de som fortsatt inneholder arveanlegg, men ikke har en distinkt kjerne, kalles prokaryoter. Biologer bruke denne grunnleggende forskjellen i cellestruktur som første kategoriske divisjonen når klassifisere levende organismer.
Energibruk

Levende organismer anskaffe og bruke energien de trenger for å overleve fra deres miljø. Alle levende organismer vil, ved en eller annen metode, absorbere organisk eller uorganisk substans, varme og lys, og deretter gjennom en intern kjemisk prosess som kalles metabolisme, produsere energi og næringsstoffer som vil opprettholde sin life.there er to typer av metabolske prosesser. Den første er katabolisme, hvor organismen bryter ned materialet til utnyttelse av energi og næringsstoffer. Den andre er anabolisme som er når organismen bygger viktige forbindelser som for eksempel proteiner.
Reproduksjon

evne til å reprodusere sin egen form er et distinkt kjennetegn ved noen levende organisme. Fra det enkle til det komplekse, alle levende organismer inneholder og produserer sine egne nukleinsyrer. Dette er komplekse kjeder av organiske molekyler som dikterer struktur og funksjon av en organisme. De inneholder den arvelige informasjonen som en organisme går videre til neste generasjon under reproduksjon. Selv om individer av neste generasjon av en art kan ha overfladiske variasjoner, den underliggende struktur og grunnleggende vitale funksjoner som forrige generasjon er fortsatt til stede.
Response

Selv om hver levende organisme per definisjon er en selvstendig enhet, stoler den fortsatt på sitt miljø, og samhandler med det hele tiden. Kroppslige strukturer er utviklet som gjør det mulig for organismene til å bevege seg, forstand varme, lys eller andre stimuli, ta i organiske eller uorganiske materialer, og beskytte seg mot potensielt skadelig materie, energi eller andre levende organismer. En encellet bakterie for eksempel, har en cellevegg og membran for beskyttelse og absorpsjon og på den er små utstående strukturer som letter bevegelse og kommunikasjon med andre bakterier.
Growth and Death

En levende organisme vokser og utvikler seg. Et tre som begynner som et frø, dyr og mennesker starter som embryoer, og insekter begynne livet som larver.

Cells begynne på en viss størrelse, vokser seg større og ved å nå en optimal størrelse, begynner å dele seg. Hver levende organisme starter fra en enkel form, utvikler til den når en tilstand av likevekt, så til slutt forverres og dør. Veksten er diktert av genetisk materiale, og dette sammen med omgivelsene vil til slutt føre til dens død.

Hver levende organisme har en levetid. Det kan være så kort som en dag, eller så lenge århundrer.

helse

· Behandling for HIV Facial sløse 
· Grunner til å få proteser 
· Hva en Tick Looks Like 
· Typer søvnmangel 
· Hva er tegn på hypotyreose? 
· Tredemølle vurderinger - ingen bedre måte å Velg ditt Fitness og utstyr 
· Ti måter å øke Intellectual Development
· Naturlig Sciatic Pain Behandlinger 
· Hvordan finne rabatter på NutriSystem 
· Definisjon av Stage 3 brystkreft