Hvordan gjenkjenne selvdestruktiv atferd

Enhver atferd som har en negativ innvirkning på vår kropp, sinn og sjel gjennom våre egne bevisste valg i livet er ansett selvdestruktiv. Denne atferden kan være i form av vaner som røyking, drikking og narkotika eller valg vi gjør i jobb, relasjoner og helse. Her er noen tips for å gjenkjenne selvdestruktive mønstre. Instruksjoner
en

Watch for self-skamskar handlinger som kutt, brannsår og sår å frigjøre spenninger. Dette er mest vanlig hos tenåringer som forsettlig og gjentatte ganger skade deres kropp. Depresjon, angst og lav selvfølelse ofte følger denne oppførselen hos unge voksne.
2

merke hvis du er i et forhold som er fornærmende enten fysisk eller følelsesmessig. Bor i et dårlig forhold, og la partneren din til å utnytte deg og manipulere beslutninger fører til tap av selvrespekt.
3

gjenkjenne din evne til å si nei når noe er utenfor din kapasitet. Når du kompromiss dine behov og mål ved å overarbeide å tilfredsstille andre, oppfordrer deg harme. Frata kroppen for riktig restitusjon og ernæring, og jobber hardt for å behage andre er et klart tegn på selvdestruktiv atferd.
4

Overvåke ditt pengene ledelse for å se om du bruker penger som er utover det betyr. Handlehumør og uvøren utgifter kan gi umiddelbar tilfredsstillelse. I det lange løp, de påvirker finansiell stabilitet og følelsesmessige velvære.
5

Undersøke om du holder andre ansvarlig for dine livsvalg og konsekvenser. Denne situasjonen fører til hjelpeløshet, forårsaker sinne. Det skaper selvtillit tvil, begrenser deg fra å gjøre endringer i livet ditt.
6

Overvåk matvaner å forstå hvis du overspiser til å undertrykke negative følelser.


helse

· Om Kviser 
· Slik Cure Allergi 
· Magen Fat Hvordan brenne It Off Raskt 
· Big List For The Top Headlines av nyere Debatter. 
· Hvor smittsom Er bronkitt? 
· Hva er en alkohol brownout? 
· Tooth Misfarging: Flekkete eller gule tenner 
· Flying-Angst behandlinger 
· Hvordan Care for en Nose Piercing 
· Hvor lang tid tar Prevensjon?