Hvordan sjekke neglebåndene for en manikyr

I dagens samfunn folk ofte dømmer deg etter utseendet på neglene . Det er den berømte historien om prinsesse Di som var redd for å vise sin forlovelsesring i begynnelsen på grunn av tilstanden hennes hender . Her er et tips om hvordan du kan sjekke neglebåndene for å se om det er tid for en manikyr . Det er en god unnskyldning for å komme til spa. Instruksjoner
en

Look for tørre sprukne neglebånd . I vintermånedene spesielt , hud og neglebånd kan bli tørr og sprukken. Hvis dette er tilfelle , traff spa.
2

Se etter rødhet eller ømhet langs hårstråene . Dette er mest sannsynlig et tegn på tørr hud . Det bør bemerkes at hvis de er røde , hovne og har pus eller vann - lignende stoff som kommer ut av dem, så det er en infeksjon . Aldri gå til spa igjen og se en hudlege umiddelbart .
3

Se om din negl har " halvmåne ". En perfekt cuticle tillater en liten halvmåne av hvit hud under neglen for å vise gjennom . Hvis fingrene dine ikke viser halvmåne , så er det tid for en manikyr .
4

Finn ut om du har korte negler. Hvis lengden på hårstråene dine ser spesielt lang , og derfor neglen synes liten, er det på tide å komme til spa og har en manikyr så neglebåndene kan trimmes tilbake .

helse

· Dealing med fedme hos barn 
· Binyrene Symptomer 
· Prosedyre for Forbereder Ayurvedisk medisin 
· Yoga tilbehør og alle slags Yoga Vesker 
· Symptomer på Genitial Herpes 
· Mine Vekttap Plan Tips og triks 
· Neuroblastom Fakta 
· Hva er IgE nivåer? 
· Ulike typer ADHD medisiner 
· Medicare Prescription Drug Fordeler