Hvordan få en Second Medical Opinion

En annen mening er alltid en god idé når ditt liv eller livskvalitet står på spill. Medisinske tilstander noen ganger oppstå som din primære omsorg lege ikke kan behandle. Du kan trenge en spesialist, som du aldri har møtt, for andre medisinsk vurdering. Setter livet ditt i hendene på en fremmed fortjener noen undersøkelser. Instruksjoner
en

Bestem om du trenger en ny medisinsk vurdering. Hvis det innebærer en alvorlig eller livstruende sykdom, eller hvis du ikke reagerer på behandling, bør du få en.
2

Ring ditt forsikringsselskap først. Du ønsker å finne ut om de vil betale for en second opinion (mange forsikringsselskaper gjør), og hvis noen restriksjoner gjelder. De kan gi deg en kort liste over kandidater som godtar din sykeforsikring.
3

Kontakt et sykehus eller medisinsk skole du er komfortabel med og be dem om å henvise deg til en spesialist for en andre medisinske mening.
4

Sjekk med American Medical Association. Organisasjonen har en "DoctorFinder" database (se Ressurser). AMA touts en liste over nesten hver lisensiert lege i USA, sammen med en utvidet liste for AMA leger, som inkluderer timer, godkjent forsikring og utdanningsbakgrunn.
5

Snakk med en betrodd venn eller familiemedlem medlem som kanskje vet av en spesialist.
6

Kontroller legens legitimasjon gjennom statens medisinske utvalget når du har bestemt hvem du ser for en ny medisinsk vurdering.


helse

· Chloraseptic bivirkninger 
· Telltale tegn på en ansiktsløftning 
· Lose Skjemmende Belly Fat Før It Hurts Your Health 
· Menneskelige Bruker for Bag Balm 
· Eventyr Therapy programmer 
· Hvordan Drain Lymfe Gland i nakken fra Ørebetennelse 
· Hvordan slutte å være Forstoppet 
· UVB Lamper for psoriasis behandling 
· Oksygen som en behandling for migrene 
· Informasjon om et massivt hjerneslag