Hvordan få rabatter på resepter

Du er ikke fast med den høye kostnaden for resepter fordi det finnes måter som du kan få rabatter på resepter. Du kan også arbeide med helsepersonell å gi rabatter og ha dem skrive ut lavere kostnader reseptbelagte legemidler når det er tilgjengelig. Her er noen ideer som kan hjelpe deg få rabatter på resepter. Du trenger
Prescription
Insurance Card
Vis flere instruksjoner
en

Les en kopi av narkotika formulary plan eller i det minste bli kjent med de forskjellige lagene resepter tilgjengelig. Ofte legen ikke vet dette, så du er nødt til å vite denne informasjonen. Dette er tilgjengelig online på forsikringsselskapets nettside eller ble sendt med første kontrakten.
2

Spør farmasøyten før du fyller din resept hva kostnadene vil bli. Hvis det er et betydelig beløp, ringe legekontoret og be legen å ringe i en generisk eller rimeligere alternativ. De er ofte glade for å gjøre dette og bare foreskrive en viss form for narkotika fordi det er nytt eller annerledes. På apoteket kan også gi deg en liste over lignende resepter samt hva din ut-av-lomme kostnadene vil bli.
3

Finn ut hvilke, om noen, av dine medisiner er plassert på generisk rabatt stoffet listen for de store varehusene og dagligvarekjeder. Det finnes mange tilgjengelige fra $ 4 til $ 20.
4

Bli en rabatt narkotika kort program om du eller din familie vil trenge mye av resepter. Mange stoff butikker har denne informasjonen. Eller du kan vurdere medlemskap til en gruppe som AARP hvis din alder kvalifiserer deg.
5

Har legen din skrive ut en 90-dagers resept for medisiner du tar regelmessig. Du kan gå på nettet og fylle ut et bestillingsskjema på at selskapets hjemmeside og sende den i posten. Deretter sender den inn til postordre apotek som din helseforsikring transportør bruker. Dette tar normalt 14 virkedager å fullføre.
6

Ha resept fylt på en amerikansk nettapotek. Sammenligne priser for resepten før de faktisk fyller resept for å se om du får de beste rabatter.

helse

· Hodehår Sykdommer 
· Topp 4 Eye og Vision Komplikasjoner forårsaker Hodepine hos barn 
· OSHA standarder for rett kniv Operations 
· Fordelene ved Innkjøp din Alarm gjennom en ADT autorisert forhandler 
· Hvordan sjekke for en Broken Tail Bone 
· Hva er fordelene med en HMO? 
· Påvirkning av unges Gender & Utdanningsnivå on Drug Abuse 
· Hvordan takle depresjonen Under Chemo 
· Overstadig drikking knyttet til brystkreft 
· Know Your Diabetes Glukose Monitoring Kit