Hvordan bruke Antibiotika Trygg

Den første moderne antibiotika, ble penicillin utviklet for bakterielle infeksjoner i de siste årene av det nittende århundre, men ble ikke innført for offentlig bruk før andre verdenskrig. Etter krigen ble penicillin vedtatt og forbedres fram til i dag er det hundrevis av valg, noen for svært spesifikke infeksjoner, for å bekjempe de ofte dødelige bakterier som truer vår helse. Dessverre kan disse vidundermedisin også være farlig når det brukes feil, og kan miste effektiviteten dersom det brukes for mye. Lær hvordan du bruker antibiotika klokt å holde deg og familien din trygg. Instruksjoner
en

Få en diagnose fra en medisinsk faglig. Antibiotika er bare effektive når de brukes mot bakterielle infeksjoner. De har ingen virkning på virus-infeksjoner, slik som vanlig forkjølelse, influensa og vorter. Antibiotika dreper bakterier som streptokokker, stafylokokker, og E. coli. Antibiotika brukes også for behandling av bakterielle seksuelt overførbare sykdommer som klamydia, men er ineffektive mot virus-infeksjoner som herpes.
2

Les informasjonen arket som følger med medisinen din og be apoteket for å forklare hvordan antibiotika fungerer og noen "kontraindikasjoner" (sykdommer du måtte ha eller medisiner du kan ta) som vil påvirke måten medisinen virker. Farmasøyter generelt vet alt som er å vite om narkotika (spesielt de nye) de dispenserer. Legens jobb er å diagnostisere og behandle, men apoteket er en kjemiker - han kan svare på spørsmål du måtte ha om antibiotika, bruken av det og noen generiske ekvivalenter som kan spare deg for penger. I all rettferdighet, mange leger vet en god del om medisiner, også, men det store antallet av legemidler på markedet i dag betyr at du kan stole på apoteket, en profesjonell som spesialiserer seg på dette området.

3

Ta alle antibiotika som anvist av legen din. Hver dose fungerer for en viss periode, så du trenger en annen for å opprettholde et nivå av medisiner som vil kjempe deg bakteriell infeksjon. De fleste antibiotika er foreskrevet for en viss tid, vanligvis sju, 15 eller 21 dager. Selv om du føler deg bedre, bør du ta all medisinen legen har foreskrevet. Aldri ta en dobbel dose av et antibiotikum fordi bivirkninger og interaksjoner kan multipliseres og du kan faktisk utvikle flere problemer.
4 p Hvis du støter ubehagelige bivirkninger, som kvalme eller smerte, ikke stoppe ta antibiotika, men sjekk med legen din umiddelbart. Vær sikker på at du følger alle advarsler, for eksempel "ta med mat", "ikke bruk med melk (eller brennevin)" eller andre advarsler som skal vises på små klistremerker på etiketten på resept. Du kan ha en følsomhet eller allergi mot medisiner. Legen kan vanligvis endre din resept til en som kroppen din bedre kan tolerere.
5

Forstå at barn er spesielt følsomme for enkelte antibiotika og bør aldri bli gitt disse medikamentene når annen behandling er tilgjengelig. Ettersom vi blir eldre og bruke mer antibiotika, våre kropper og bakterier som invaderer dem å utvikle resistens mot disse medikamentene. Resultatet er at flere og flere resistente bakterier vokser "i naturen." Jo mindre du og dine barn ty til bruk av antibiotika, er det mer sannsynlig en til å jobbe når du trenger det.

helse

· Helbredende krefter av Crystals 
· Er Sun dårlig for huden din? 
· Hva gjør Mental Helse Rådgivere Do? 
· Hvordan Stopp Medicare Forsikring oppfordringer 
· Kort oppsummering av skadedyrkontroll Produkt Act 
· Hva er årsakene til thinning hud 
· Ved hjelp av genital warts Cream uten samtykke fra legen din kan skade ditt ufø…
· Slik Cure Burn Mark 
· Kveil Behandling for en aneurisme 
· Surhet Vs. Alkalitet og Osteoporose