Slik unngår du at graviditet

Selv om foreldreskap er en fantastisk opplevelse, kan det å ha et barn før du er følelsesmessig og økonomisk klar skape visse vanskeligheter. Av denne grunn, mange par se nærmere på ulike prevensjon alternativer. Hindre en graviditet er gjennomførbart. Du må undersøke ulike metoder, lære fordeler og ulemper, og velg det som vil fungere best for deg og din partner. Du trenger
prevensjonsmidler
Condom
Vis flere instruksjoner
en

Practice fullstendig avholdenhet. Hvis du ikke er gift og ikke vil ha et barn i nær fremtid, er total avholdenhet er den eneste sikker måte å hindre en graviditet. Prevensjonsmidler og andre metoder er effektive, men det er alltid en 1 til 2 prosent sjanse for unnfangelse.
2

Snakk med gynekologen din om kvinnelige prevensjonsmidler. Flere kvinnelige prevensjonsmetoder er tilgjengelige, og de fleste er 99 prosent effektiv. Alternativene inkluderer p-piller, injisert prevensjon, iuds og membraner. Bivirkninger er vanlige med prevensjonsmidler, og du må kanskje eksperimentere med ulike metoder.
3

Bruk kondom. Hvis du ikke ønsker å håndtere bivirkninger fra p-piller, holde en tilførsel av kondomer. Denne metoden hindrer sæd fra å komme inn i skjeden, og det beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer.
4

Tenk mannlig eller kvinnelig sterilisering. Sterilisering er et permanent prevensjon metoden som er ideell for par som ikke ønsker å ha flere barn. Hos kvinner, hindrer en tubal ligation egg-til-sperm kontakt. I mellomtiden er en vasektomi et mindre kirurgisk inngrep som stopper utgivelsen av sædceller.
5

Lær rytmen metoden. Rytmen metoden er en naturlig og effektiv prevensjon metoden. Imidlertid er denne metoden risikabelt, og kvinner som velger dette alternativet må være i harmoni med kroppen sin. Du må kartlegge din periode på en kalender, identifisere endringer i slimet i livmorhalsen og bestemme eggløsning, og fertile, dager. De fleste kvinner bli gravid to uker etter første dag i menstruasjonssyklusen. For å hindre en graviditet, må du unngå samleie 4-6 dager i måneden.

helse

· Brystet lunger rettsmidler for babyer 
· Hva er en BLS-sertifikat? 
· Uforenlig Minne og de problemene det Causes
· Hvordan Substitute Natural Foods for raffinerte matvarer 
· Hjem rette for Pin Worms 
· Hva er Subutex brukes til? 
· Andel Tenåringer som røyker i skolen 
· Muscle Building Rutiner Hva du bør gjøre for å bygge muskler Daily 
· Fjern Kjønnsvorter - Få Remedy Eller Risiko din bedre halvdel Finne ut 
· Standard holderne Vs. Invisible Ones