Graviditet og Probiotika

Probiotika er sunne bakterier som lever i tykktarmen. De hjelper fylle tarmen med gode bakterier. De gjør dette for å bekjempe infeksjoner og andre mage-tarm problemer, ifølge Dr. William Sears med "Foreldre" magazine. Lactobacillus acidophilus er oftest funnet probiotiske, og det er inkludert i mange merker av yoghurt som finnes i dagligvarebutikker. Historie

I antikken ble probiotika funnet i dyrkede melkeprodukter - samt matvarer som hadde gjæret
Funksjon

. Når du tar antibiotika, de som ikke bare dreper de dårlige bakteriene, men de dreper også de gode bakteriene i systemet. Probiotika hjelpe fylle de gode bakterier, som også lindrer mange av de stygge bivirkninger fra antibiotika.

Typer

De mest populære typer probiotika er Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium bifidus, og de kan finnes i pilleform, pulverform eller i visse matvarer.
Fordeler

Når en kvinne er gravid, hun trenger å ta ekstra forholdsregler for å sørge for at hun holder seg frisk. Ved å ta probiotika under svangerskapet, kan en kvinne bekjempe gjær infeksjoner, diaré og andre mage-tarm problemer, samtidig som det bidrar sterkt til utviklingen av hennes ufødte barnets immunsystem.
Teorier /Spekulasjoner

Fordi probiotika er en av de sikreste næringsstoffer du kan ta, har studier vist at kvinner som aktivt tar dem i løpet av svangerskapet og under amming bidra til å fremme en sunn utvikling av deres babyens immunforsvar. De samme probiotika kan redusere risikoen for eksem og mange barndommen allergier - som laktose intoleranse - hos spedbarn, som Journal for Allergy and Clinical Immunology stater

.

helse

· NIH Stroke Scale Sertifisering 
· 6 tips for å sikre at du kjøper høreapparater som er det riktige valget for d…
· Hukommelsestap Disorders 
· Tidlige symptomer på leverproblemer 
· Om Depo-Provera Shot Side Effects 
· Tett nese og Cold Relief 
· Diett for Osteoporose Forebygging 
· Hvordan drepe Helvetesild Virus 
· Bilde Elliptical Er det et godt kjøp for deg? 
· Slik unngår du at en Hypoglykemisk Episode