Hva finnes følbare sensoriske reseptorer?

Den menneskelige følelse av kontakt er mangesidig og diversifisert. Forskjellige typer av reseptorer sende spesialiserte signaler til det menneskelige nervøs sentrum avhengig av den spesielle typen av stimuli. For eksempel smerte responser kommer fra nociseptorer. Taktile reseptorer gi mennesker med viktige og nyttige fysiske inntrykk av verden rundt dem. Formål

Ifølge Helping Hands Therapy, LLC, "Den taktile system eller touch-systemet refererer til stimulering nådde det sentrale nervesystemet fra reseptorer i huden." Disse taktile reseptorer varsle oss til vårt nærmiljø, og kan få oss til å reagere på uventede eller uvanlige stimuli før det kan bli en fare. De også hjelpe oss å forstå og navigere vår verden.
Light Touch Receptors
p Det er om lag seks taktile reseptorer på huden, skillene mellom hvilke som ikke er fullstendig definert , ifølge Innvista. Men Helping Hands Therapy, bryter LLC dem ned i tre forskjellige typer, hvorav den første er de "lette touch" reseptorer. Disse reseptorene svare på ting som klut børsting mot kroppen eller puste på baksiden av halsen. De fungerer som en advarsel til folk at noe annet er i nærheten, noe som ører og øyne ikke har varslet til kroppen.

Diskriminerende Touch Receptors

I mørket er de taktile reseptorer i menneskelig hud som hjelper folk å finne en fyrstikkeske som de ikke kan se, men erkjenner ved å føle kalt "diskriminerende touch" reseptorer. Ifølge Helping Hands Therapy, LLC, disse reseptorene "gjenkjenne følelsen av ting." De er også en del av det sympatiske nervesystemet, nettverket av nerver som, når tett innpakket i et teppe eller omfavnet i en fast klem, bidra til å redusere stress og angst.
Thermoreceptors

En tredje type taktile reseptorer reagerer på endringer i temperatur - den oppvarming eller kjøling av det ytre miljø. Menneskekropper må stadig tilpasse seg endringer i temperatur for å opprettholde en homeostatic indre miljø. Hudens thermoreceptors er en viktig del av å opprettholde den indre balanse. De har også varsle kroppen til plutselige farlige endringer i temperaturen -. Som berører en kokende gryte eller stikke en tommel i is-kaldt rennende vann

helse

· Hvilke medisiner brukes for bakteriell vaginose? 
· Hvordan bli Proaktiv 
· Hvordan identifisere Autoimmune Inner Ear sykdom 
· Ingen kan unngå Lyme sykdom Symptomer 
· Hemorroider symptomer du bør se opp for 
· Stretch Marks Cream Hvorfor du bør investere i noen dag 
· Hvordan Design et sunt kosthold for en dag 
· Gode ​​øvelser for en Trakk lyske 
· Slik Cure Eksem i Babies 
· Hvordan Auscultate lungene