Kreftsvulst Behandlinger

Tumor er definert som en lesjon eller en betennelse forårsaket på grunn av ukontrollert vekst av celler til stede inne i kroppen til et individ. Svulsten kan enten være godartet (ikke-kreft) eller ondartet (kreft) natur. Ondartede svulster er disse tumorer der cellene gjennomgår ukontrollert proliferasjon konvertere til en aggressiv form derav som resulterer i utvikling av kreft blant cellene. Hvis venstre ubehandlet, kan cellene spre seg til andre deler av kroppen, og dermed kontrollere veksten eller ødelegge kreftceller er svært viktig i kreftsvulster. Kirurgi

Kirurgi er ofte regnet som den mest brukte behandlingen form som brukes for å behandle personer som lider av kreftsvulster. Omfanget av operasjonen vanligvis varierer fra pasient til pasient som det avhenger av vekst og spredning av kreftceller i svulsten inne i pasientens kropp. I tilfelle bare en liten del av tumoren er kreft i naturen, da den skadede delen av svulsten blir fjernet kirurgisk fra kroppen for å hindre videre spredning og spredning av kreftceller. Men i alvorlige tilfeller, hvis kreftcellene har spredt seg over hele svulsten, og i så fall hele svulsten er kirurgisk hentet fra kroppen av den enkelte.
Radiation Therapy

Strålebehandling er en annen vanlig behandlingsform som brukes på ondartet svulst pasienter. I denne metoden, leger utsettes kreftsvulst til høy energi stråler som slike strålinger har funnet å være effektive i å redusere størrelsen av svulstene i tillegg til å bidra til å ødelegge kreftcellene, og dermed hindrer ytterligere spredning og spredning av kreftcellene.

medikamentell behandling

Leger ofte foreskrive visse legemidler som Sorafenib, som også er kjent som Nexavar til pasienter med kreftsvulster. Dette stoffet er ofte sprøytet inn i blodet til pasienten som det hindrer dannelsen av nye blodkar ved kreftcellene, og dermed er nyttig å forsinke og hindre skader forårsaket av veksten av ondartede svulster.

chemoembolization

chemoembolization er en type cellegift metode der kraftige doser av anti kreft medisiner som Pacitaxel og Velban er injisert direkte inn i cellene i svulsten. Disse stoffene er effektive i å skade kreftcellene og dermed hindre spredning av kreft til de ulike andre kroppsdeler.

helse

· Syv enkle hudpleie tips for vakker hud 
· Hvordan sette opp en medisinsk Distribusjonsnett 
· Fertilitet Håper At InteraFertility 
· Fedme i Ungdomsskoler 
· Spare penger på Medisinsk utstyr Online 
· Ernæring og barnet 
· Hvordan få tilgang Bevissthet Når en Resistance vedvarer 
· Giftstoffer i Veps 
· Hva er maskert depresjon 
· Hvordan å holde myggen borte Uten Spray