Hva er Lexipro?

Angst og depresjon er to vanlige psykiske tilstander som finnes i voksne og ungdom. Det finnes en rekke behandlinger for disse tilstander, inkludert terapi og medikament. Lexapro er et medikament som er vanlig foreskrevet for å lindre symptomene på angst og depresjon. Det kan være svært effektivt for mange pasienter, men det har også noen potensielt negative bivirkninger, og må brukes riktig. Definisjon

Lexapro er en medisin produsert av Forest Pharmaceuticals, Inc. og brukes til behandling av generalisert angstlidelse og depresjon. Den generiske navn er escitalopram, og det er en selektiv serotonin gjenopptaksinhibitor (SSRI), noe som betyr at det øker nivået av serotonin i hjernen. Det antas av mange forskere at mangel på serotonin kan forårsake eller bidra til depresjon. SSRI medikamenter som Lexapro antas å arbeide ved å korrigere en kjemisk ubalanse. Medisin Net sier at det er kjemisk ligner på citalopram, som selges som Celexa.
Bruk

I tillegg til behandling av angst og depresjon, er Lexapro ofte foreskrevet for off -etiketter bruker, for eksempel behandling av panikkanfall, sosial angstlidelse og tvangslidelser. Selv om det er mest brukt av voksne, kan den også brukes for unge pasienter. The Food and Drug Administration (FDA) godkjente det som en behandling for depresjon i ungdommer fra alderen 12-17. Det er ikke godkjent for behandling for eventuelle andre forhold hos ungdom.
Tidsramme

Lexapro er tatt en gang per dag, enten om morgenen eller kvelden. Medisin Net sier at den første ikke er vanligvis 10 mg, selv om det kan bli økt med en lege. Ifølge produsenten, begynner det vanligvis arbeider innen en til to uker. Men det kan ta opptil seks uker for at stoffet skal fullt ut trer i kraft.
Bivirkninger

Forest Pharmaceuticals sier at Lexapro viktigste bivirkningene er tretthet, søvnløshet, tretthet, kvalme, økt svetting, redusert sexlyst og problemer med å oppnå orgasme. Det kan føre til problemer hvis det brukes med visse andre medisiner som monoaminoksidasehemmere, andre SSRI og andre psykotrope medikamenter. Det bør ikke kombineres med blodfortynnende, diuretika og visse smertestillende midler som aspirin, ibuprofen eller naproxen.
Warning

Selv Lexapro er godkjent for bruk i deprimert ungdom, studier har vist at det kan øke selvmordstanker og oppførsel hos barn, ungdom og unge voksne. Pasienter mellom 12 og 17 år bør overvåkes nøye for en forverring av symptomer eller eventuelle selvmordstanker eller planer. Eventuelle problemer bør rapporteres til legen umiddelbart. Stoffets produsenten sier det bør ikke brukes til barn yngre enn 12.

helse

· Hot Walkers Pepper Spray Jogging Vekter 
· Grunnleggende Mental Effekter av mangel på søvn 
· Tikosyn Side Effects 
· Hvordan bruke Dolomite Fertilizer
· Hvordan velge fisk som er trygge å spise 
· Om Tumor Kjemoterapi 
· Utslett Symptomer for spedbarn med matvareallergi 
· Hva er Radioaktivitet? 
· Leddgikt gikt diett Desserter 
· Hvordan håndtere en Death in the Family: Hva gjør du når din mor eller far el…