Forstå Mann overgangsalder

Noen kan spotter på oppfatningen av mannlige overgangsalderen, men menn opplever en reduksjon i hormoner akkurat som kvinner gjør, men det er en betydelig forskjell i hva som viser seg. En kvinnes hormoner stupe drastisk og betydelig under perimenopause og overgangsalder. Når en kvinne slutter mensen, stuper hennes østrogen nivå. En kvinne stopper eggløsning selv før hennes menstruasjon stoppe eller, i beste fall, er hennes eggløsning sporadisk. Når dette skjer, er et annet hormon, progesteron, eliminert. Tapet, eller de blir mindre, av disse to hormoner som forårsaker betydelige endringer i en kvinnes body.Men, på den annen side, oppstår et mer utdannet nedgang i hormoner. Noen menn kan aldri oppleve mannlige overgangsalder symptomer. Psykiske og fysiske symptomer kan forekomme hos noen menn, inkludert endringer i humør eller energinivå og seksuell dysfunksjon. Ufrivillig

Dr. Todd Nippoldt, en endokrinolog ved Mayo Clinic i Rochester, Minnesota, foretrekker å kalle denne perioden i en manns liv "Ufrivillig" heller enn mannlige overgangsalderen fordi han mener at det må være et skille mellom de kvinnelige og mannlige versjoner. Nippoldt sier at nedgangen i testosteron, som er det mannlige hormonet, skjer gradvis og er aldersrelatert. Mannlige hormoner er også kalt androgener. Nippoldt bemerker at den medisinske termen for denne tilstanden er testosteronmangel eller ADAM, som står for androgen nedgang i den aldrende mann, eller LOH, noe som indikerer sent innsettende hypogonadisme.
Symptomer

Symptomer på mannlig overgangsalder eller Ufrivillig varierer blant menn. Men hvis en mann er symptomatisk, kan han oppleve en nedgang i spontane søvn-time ereksjon, små eller krymper testikler, infertilitet, tap av kjønnshår og kroppshår, ømme og hovne bryster (gynekomasti), redusert seksuell lyst, hetetokter og svette (akkurat som menopausal kvinne), tynning bein, tap av høyde, og en reduksjon i styrke og bulk, ifølge Mayoclinic.com.
Ekstra Outcomes

Symptomene på mannlige overgangsalderen kan også økende vekt, lavt antall røde blodceller (anemi), depresjon, manglende evne til å konsentrere seg, svekket hukommelse, fallende arbeidsprestasjoner, søvnapné og andre søvn problemer, mangel på energi, tap av motivasjon, og en nedgang i selvtillit.
likhet med Pubertet

On Man-o-pause.com, male "mann-o-pause" blir sammenlignet med puberteten, som er en tid da guttene får problemer med uavhengighet og avhengighet samt seksuelle og identitet kriser. Menn kan gå gjennom denne type krise en gang når de er middelaldrende eller eldre.
Mann overgangsalder er forskjellig fra Female overgangsalder

annen måte mannlige overgangsalderen er forskjellig fra kvinnelig overgangsalder er at mens testiklene ikke går ut av stoffet som gjør testosteron, mister en kvinnes eggstokker trenger deres evne til å gjøre normale mengder kvinnelige hormoner i overgangsalderen og etter at hun fullfører overgangsalder. Friske menn er i stand til å lage sperm når de er i åtti eller enda eldre. Men, er det små endringer i funksjon av testiklene når en mann er i førtiårene og femtiårene, ifølge Medicinenet.com.

helse

· Spleniske Aneurisme Symptomer 
· Qi Gong Definition 
· Aktivitet direktør Resources 
· Er infrarøde badstuer mer effektive enn tradisjonelle badstuer? 
· Opprettholde en sunn hud med badekar Såpe 
· Typer av blodprøver 
· Hvor mye trening er overdreven og hva Næringsstoffer kan hjelpe Fight Breakdown…
· Ledelse og behandling av Parkinsons sykdom 
· Slik Cure kalde sår rask lindring fra din forkjølelsessår 
· Kroniske ryggsmerter Vs. Akutt Back Pain