Kirurgisk indusert menopause

kirurgisk indusert menopause er resultatet av en hysterektomi, som fjerner livmor og andre organer i det reproduktive system. Mens noen kvinner flytter inn i overgangsalderen gradvis etter hvert som de blir eldre, vil de med kirurgisk indusert menopause finne endringen i kroppen og hormoner en brå og urovekkende endring. Kvinner som har sin livmor fjernet vil ikke oppleve menstruasjon og til dem som fjerner eggstokkene vil oppleve umiddelbar menopause. Grunner for kirurgi

Kvinner som opplever mye smerte eller kraftige blødninger med menstruasjon kan ta beslutningen om å ha en hysterektomi hvis de bestemmer seg for ikke å få flere barn. En hysterektomi er en alvorlig operasjon, og bør vurderes nøye. Emergency hysterectomies er utført for å redde kvinnens liv hvis hun opplever ukontrollert overdreven blødning etter fødsel eller fremskreden kreft. Alternative behandlinger bør søkes før en hysterektomi.
Symptomer

menopausale symptomer er de samme for kirurgisk indusert menopause og naturlig overgangsalder. Kvinner som opplever indusert menopause vil ha behov for behandling umiddelbart etter kirurgi og er mer sannsynlig å kreve behandling i en lengre tidsperiode. Hetetokter, nedsatt sexlyst, tørr skjede, hodepine, irritabilitet, nattesvette, søvn problemer, og depresjon og angst er symptomer på overgangsalder. Kvinner som har gjennomgått kirurgisk menopause kan oppleve disse symptomene mer alvorlig enn kvinner som kommer i overgangsalderen naturlig og gradvis.

Behandlinger

Hormonbehandling er ofte behandling som brukes for kvinner som opplever kirurgisk indusert menopause. Hormonnivået slippe umiddelbart etter operasjonen og erstatte disse hormonene er nødvendig for å lindre symptomer på overgangsalder og for å forhindre langvarige sykdommer som osteoporose. Antidepressiva er foreskrevet til kvinner går gjennom overgangsalder å redusere hetetokter og depresjoner. Ved hjelp av antidepressiva for å behandle kirurgisk indusert menopause er at de kan øke seksuelle dysfunksjoner.
Alternative behandlinger

Herbal rettsmidler som brukes til å behandle menopause kan også hjelpe kirurgisk indusert menopause symptomer også. Klaseormedrue er en urte behandling som brukes for hetetokter og vaginal tørrhet. Det anbefales kun til bruk for seks måneder av gangen. Virkningene av den urt utover denne tiden er ukjent. Angelica er også brukt til å behandle hetetokter og nattesvette i tradisjonell kinesisk medisin. Diskuter bruk av urte behandlinger med legen din. Noen urte medisiner kan motvirke effekten av andre medisiner som du kan ta.
Rådgiving

Kvinner som blir kastet inn i overgangsalderen på grunn av en akutt kirurgi kan trenge rådgivning til takle symptomene og ny tilstand av kroppen sin. Kvinner som kommer i overgangsalderen gradvis vil ha nytte av tid til å godta endringen i kroppen. De som opplever menopause på grunn av en akutt kirurgi eller en valgfri hysterektomi vil ikke ha denne fordelen. Rådgivning kan hjelpe en kvinne å takle tapet henne og komme til forståelse med det nye livet som begynner etter operasjonen.

helse

· Angstanfall og lidelser 
· 7 naturlig overgangsalder behandlinger som virkelig fungerer 
· Koffein Hjelper Alzheimer S Og Parkinson S Pasienter 
· Hvordan behandle Hepatitt B 
· Hvordan bli kvitt spiker sopp 
· Healing Power of Tilgivelse 
· Body Contour Styrking tips! 
· Slik pakker holdbar medisinsk utstyr 
· Pjokk med knesmerter 
· Positivt og ulemper av Fosamax