Gynecomastia Behandling

Gynecomastia er en tilstand der menn opplever en utvidelse eller hevelse i brystvevet. Dette pinlig, men ufarlig tilstand som vanligvis forårsakes av enten en reduksjon i testosteron eller en økning et østrogen. Ulike triggere for denne hormon ubalanse er medisiner (for eksempel cellegift, antibiotika og AIDS medisiner), helsemessige forhold (hypertyreose, nyre-og leversvikt), eller rett og slett naturlig forekommende hormon forandringer i puberteten eller gjennom aldring. Selv om naturlig regressiv over tid, kan visse medisiner og kirurgi hjelpe behandle gynecomastia. Slik finner du ut Treatment

metode for behandling bestemmes av den underliggende årsaken til tilstanden. Som de fleste forekomster av gynekomasti skyldes pubertet, er den beste måten å behandle det til bare observere den. Hvis det ikke går bort av seg selv, kan det være et resultat av en underliggende tilstand.

I tilfelle at gynecomastia er forårsaket av en annen tilstand, behandler nevnte tilstanden vanligvis løser det. Skulle gynecomastia ikke løse, eller hvis det fører til ekstrem emosjonell nød, medisiner eller kirurgi kan vurderes.
Medisinsk behandling
p Som nevnt ovenfor, går gynecomastia vanligvis bort på sin egen over tid. Gitt dens tendens til å være en pinlig, skjemmende og ofte smertefull tilstand, de fleste menn oppsøke uansett metode for behandling er tilgjengelig.

Dessverre er de fleste medisiner foreslått for gynecomastia behandling ikke utformet spesielt for tilstanden. Ifølge MayoClinic.com, kan medisiner for å behandle bryst kreft, slik som tamoxifen og raloxifen gi lindring for gynekomasti, men til tross for dette er godkjent av Food and Drug Administration, disse medikamentene gir ingen garanti om sin effektivitet på grunn av den sekundære natur av deres bruk.
Kirurgi

For de som ikke klarer å finne lindring gjennom medisinering eller hvis en lege mener tilstanden ikke vil avta på egen hånd, fettsuging eller kirurgi (mastektomi) kan anbefales. Mens fettsuging fjerner fettvev i brystene, fjerner en mastektomi bryst kjertel vev selv. Denne formen for kirurgi er ikke så invasiv som fettsuging og, gitt at den bruker bare små snitt, det krever litt utvinning tid. Dette er anbefalt i tilfeller der pasienten lider av ekstrem følelsesmessig ubehag eller hvis smerter eller ømhet er til stede.

helse

· Typer av Peak Flow Meters 
· Breast Cancer Myter 
· Hjerte sunne oljer 
· Kjeveledd lidelse behandlinger 
· Hvor å Feilfri medisinske instrumenter Bruke UV 
· Kunnskap er Neccesay To Beat Utsettelse 
· Patient Care for en Spinal Compression Fracture 
· Hva gjør Mental Helse Rådgivere Do? 
· Amerikanerne og fysisk aktivitet 
· Hvordan Draw Venom Ut av en Bee Sting