Definisjon av sædlederen

sædlederen er en del av den mannlige reproduktive system. Det er funnet internt og bærer sperm fra epididymis til sædblærene. Det finnes to Vasa deferentia, en forbundet med hver epididymis, epididymis hver er koblet til en teste. En Sperm er Journey

Når en gutt kommer puberteten, hans testiklene begynner å produsere sædceller. Sperm deretter reise til bitestiklene til slutt modning. Når en mann får utløsning, sperm forlate bitestikkelen gjennom vasa deferentia. Hver sædlederen er en kanal som transporterer sperm til sædblærene. I sædblærene, sæden begynner å plukke opp væske for næring og smøring i prostata og Cowpers kjertler, før de reiser ut av kroppen gjennom urinrøret.
Vasektomi
< p> En vasektomi er en prosedyre som kutt og slips eller seler Vasa deferentia, eller innlegg noe i dem for å blokkere sperm fra å bli ejakulert. Vasectomies brukes til å forårsake sterilitet og anses permanent, selv om det noen ganger er mulig å reversere prosedyren. Det tar noen måneder for vasa deferentia å være ryddet av all gjenværende sæd etter en vasektomi.
Infertilitet

Infertilitet hos menn kan være forårsaket av en rekke saker, hvorav noen involvere vasa deferentia. Medfødt bilateral fravær av sædlederen er en tilstand der både vasa deferentia mangler fra fødselen av. Mangel på disse knytter kanaler hindrer sædcellene fra å komme ut i bitestikkelen og til urinrøret, uten mulighet for exit for sædcellene, kan inseminasjon ikke finne sted. Det er medisinske prosedyrer som kan fjerne sperm fra epididymis å bruke for befruktning.
Duct Blokkering

Alt som blokkerer sædlederen og hindrer den fra å transportere sperm kan også føre til ufruktbarhet. Blokkering kan være forårsaket av arrvev, brokk eller infeksjon, som kan være et resultat av seksuelt overførte sykdommer. Denne typen infertilitet kan noen ganger behandles med antibiotika eller kirurgi.
Mann Prevensjon

Beyond vasectomies og kondomer, ikke menn som har mange valg for å hindre forårsaker en graviditet . En ny metode som blir forsket innebærer hindrer reisen av sperm gjennom sædlederen. Reversibel hemming av Sperm Under Guidance (RISUG) er en injeksjon i vasa deferentia. Den injiserte sammensatte blokker og forstyrrer sperm, og hindrer den fra å nå en kvinnes egg og forårsaker en graviditet.

helse

· Brain Cancer Treatment 
· Mann fertilitetsbehandling og hvordan du kan forbedre mannlig fruktbarhet 
· Consumerinjurylawyers: Accutane Recall:? Accutane Advarsel 
· Kjøp en tredemølle 7 enkle trinn 
· Hjem rette for Tretthet 
· Om Iron Infusion behandling for Restless Leg Syndrome 
· Forbigående Thyroid Tumor Symptomer 
· Årsaker til Ensidig magesmerter 
· Adderall Abuse Symptomer 
· Bivirkninger av Mellaril