Hvordan du bytter fra mann til kvinne Bruke hormoner

Hormonbehandling spiller en avgjørende rolle i kjønnsskifte fra mann til kvinne. En transseksuell i hormonbehandling scenen er i kraft går gjennom en andre puberteten, forårsaker kroppen til å forandre seg. For et menneske, er mengden av østrogen under behandling sammenlignbar med den for en kvinne under menstruasjonssyklusen, mens mengden av testosteron i kroppen er faktisk mindre enn det som produseres av en kvinne. Den maksimale tiden hormonbehandling varer er ca 4-5 år, men mange transseksuelle velger å ha seksuell omdisponering kirurgi før dette. Transseksuelle som velger å forbli ikke-operative må velge andre alternativer for å fortsette sin hormonbehandling etter denne tidsperioden. Du trenger
Terapeut
Østrogen narkotika
Anti-androgen narkotika
Vis flere instruksjoner
en

Få en diagnose. Dette er nødvendig før du begynner hormonbehandling. Etter en innledende evaluering, som er minst tre måneder, men muligens lenger avhengig av terapeuter evaluering, vil legen diagnostisere den enkelte som transseksuell.
2

Ha en fysisk. Etter diagnose, vil den transseksuelle gis en fullstendig fysisk. Fordi hormonbehandling fører til dramatiske endringer i kroppens kjemi, er det viktig å være i god helse og har innledende østrogen og testosteron nivåene.
3

Begynn hormonbehandling sakte. Når en første fysisk har blitt fullført, kan hormonbehandling begynne gradvis. Dosering beløpene vil øke hver måned så lenge det ikke er noen komplikasjoner før full hormon dosering er nådd.
4

østrogen. Ansvarlig for kvinnelige sekundære kjønnskarakteristika, dette er den viktigste komponenten i hormonbehandling for mannlige til kvinnelige transseksuelle. Vanligvis er 6-8 mg daglig av østradiol eller østradiolvalerat eller 5 mg daglig av konjugert equine østrogener anbefales i første omgang.
5

Legg til en testosteron medikamentet. Anti-androgener, slik som spironolakton (100 til 300 mg daglig), bør benyttes for å redusere mengden av testosteron som produseres av kroppen til normale kvinnelige nivåer.
6

Oppfølging regelmessig med en lege. Etter å ha startet hormonbehandling og fortsetter gjennom hele programmet, regelmessig sjekk-ups med en lege anbefales å sikre at ingen alvorlige komplikasjoner oppstår under behandling.

helse

· The Fundamentals of Barbering 
· Tegn og symptomer på Kjønnsvorter for menn 
· Face Lift Plastic Surgery Kostnader Of Face Lift Plastic Surgery 
· Hvordan måle Strokes
· Hvordan Reverse Kyphosis 
· Cure for Lichen planus 
· Er livmorhalskreft Arvet? 
· Alvorlig Prostata Symptomer 
· Hvordan bruke Lav Dose Naltrexon for autoimmune sykdommer 
· Vite om glykemisk indeks