Jobbkrav for en Pediatric Nurse

Pediatric sykepleiere er spesialister i omsorgen for spedbarn og barn på legens kontorer, sykehus og andre helse-omsorg fasiliteter. I tillegg til å hjelpe leger å behandle pasienter, pediatriske sykepleiere er broen som forbinder leger og pasienter til hverandre. Det finnes ulike medisinske og administrative jobbkrav for en pediatrisk sykepleier. Specialized Care

Pediatric sykepleiere hold bachelor-grader eller høyere i sykepleie. Mange spesialister i omsorgen for barn med tilstander slik som nyresykdom, diabetes eller kreft.
Infant Care

jobbkrav for en pediatrisk sykepleier som jobber i en fødeavdeling inkluderer å gi nyfødte babyer sine første undersøkelser. De er ofte de første medisinsk faglig for å oppdage eventuelle problemer.

Patient Care

Pediatric sykepleiere må kunne administrere medisiner, sted intravenøse linjer hos pasienter, trekke blod, utføre terapi og registrere endringer i pasienter.
Pasient & Family Support

I tillegg til omsorg for de medisinske behov hos pasienter, en annen jobb kravet for en pediatrisk sykepleier er å gi emosjonell støtte til pasienter og deres familier. Disse sykepleierne forklare behandlinger gitt til unge pasienter og utdanne familien om pasientens medisinske tilstand.
Legens Assistenter

En primære jobb kravet for en pediatrisk sykepleier bistår leger omsorg for unge pasienter. Pediatric sykepleiere oppdatere leger om testresultater og medisiner gitt til pasienter. De utfører administrative oppgaver som arkivering og oppdatering poster.

helse

· Hva kan jeg bruke for å bli kvitt kalde sår? 
· Stay Young Med Titan hud innstramming 
· Definisjon av Angiografi 
· Hva Frukt bør man spise for å forbrenne fett? 
· Hvordan holde en baby varm med en Pavlik Sele 
· Hvordan Test jordforurensning 
· Om Cool Lipo 
· Plastic Container Mikrobølgeovn Safety 
· En naturlig kur for akne kan vise seg effektivt uten bivirkninger av mange resep…
· Hva er kravene for hjem helse hjelpere i Maine?