De plikter en Pediatric Doctor

Pediatric leger er ansvarlig for behandling av barn i mange år. I løpet av denne tiden, er de ikke bare se barnet, men arbeider også med foreldrene. Dette vil omfatte begynne spurt om råd, og hjelpe dem å ta viktige beslutninger om deres barns helse og utvikling.
En pediatrisk lege er ansvarlig for behandling av barn i alle aldre.
Alder

Pediatric leger vil jobbe med barn fra fødselen gjennom ungdomsårene. Som de blir eldre, vil pasientens behov endrer sterkt.

Vaksiner

Barneleger må ha up-to-date kunnskap om nødvendige vaksinasjoner og kunne utdanne foreldre, slik at de kan gjøre viktige valg for barnet sitt.
Vel besøk

Leger som arbeider med barn vil gjennomføre årlige besøk for å sjekke barnets helse og utvikling. Disse besøkene er også en sjanse for dem å ta kontakt med foreldrene om eventuelle bekymringer.
Vanlige sykdommer

Et flertall av en pediatrisk lege tid er brukt på behandling av barn med vanlige sykdommer som forkjølelse, influensa og andre infeksjoner.
bilder Andre Spesialister

Når en pediatrisk lege finner andre problemer, vil de stole på hjelp fra spesialister i andre felt. Derfor er det viktig for dem å være i stand til å kjenne igjen når det er nødvendig.

helse

· Veibeskrivelse for HLR 
· Amerikanske røykere Fakta 
· Hva er behandlingen for Dermal sklerose? 
· Definer Nuclear Medicine Technology 
· Definisjonen av optimal helse 
· Flass Symptomer og Natural Utbedring som du bør vite 
· Metafysiske Properties av White Topaz 
· Tympanoplasty hos barn 
· Kosttilskudd for kreftpasienter 
· Botemidler for Ear Smerter