Eldre Hjem Sikkerhetstiltak

Elder sikkerhet i hjemmet er avgjørende for å forebygge ulykker som kan ha livsendrende konsekvenser. Alt fra tepper til lysarmaturer til ovner til avløp bør vurderes fra standpunktet av senior skrøpeligheter og nedskrevne fakulteter. Reduser Fall Risiko

En brukket hofte, skulder eller ben kan holde en eldre person i opplag på sykehus eller langsiktig omsorg senter for måneder. Reduser fall risikoen ved å sørge tepper er forsvarlig festet til gulv via stifter, borrelås eller anti-skli fôr. Brette alle elektriske ledninger langs veggene eller sørge for at de er gjemt under tepper. Redusere rot i levende områder og sørge for at stier rundt møblene kan lett navigert, spesielt hvis senior er avhengig av en stokk eller rullator.
Kitchen Safety

Eliminer trenger for stepping avføring eller små stiger for å nå servise, matlaging forsyninger eller apparater. Reparere skadede fliser eller linoleum for å forebygge fall. Pass på at elektriske ledninger koblet til stikkontakter er langt fjernet fra vasker. Med jevne mellomrom undersøke innholdet i skap og kjøleskap for utgåtte varer.
Bad Safety

tillegg til kjøkkenet, er badet det mest sannsynlige stedet for ulykker. Sklir og faller i badekar og dusj er farlig for alle, mer så for seniorer som har skjøre bein og svekkede muskler. Utstyre badekar og dusj område med gripehåndtak. Håndkle barer er ikke tilstrekkelig sterk. Kontroller at gripehåndtak er festet til stenderne i veggene. Plasser sklisikre matter på gulvet i badekar eller dusj, samt badegulvet. På grunn av sviktende syn, kan mange eldre mennesker ikke se puddled av vann på gulvet. Hold alle elektriske apparater unplugged med mindre de er i bruk for å forhindre elektrisk støt. Kontroller at alle kraner er tydelig merket varmt eller kaldt.

helse

· Kjører en Personal Training Business for deg? 
· Klare Nicoderm CQ Side Effects 
· Herpes Virus Vs. Herpangina 
· Be The Warrior Tannlege: Hvorfor vil jeg trenger Gum Surgery 
· Naturlig halsbrann Utbedring 
· Hva er bivirkninger av Psykedelisk sopp? 
· Hvordan å stoppe en neseblødning 
· Behandling av Forstuet leddbånd 
· Aggresjon og ADHD 
· Hvordan leve med bukseseler