Behandling av Forstuet leddbånd

Enhver form for muskel belastning eller forstuing må behandles. Nøkkelen til å finne ut riktig behandling er å vite hvordan man skal behandle skaden for å hindre ytterligere smerte eller skade oppstår. Alltid konsultere en lege slik at du vet hvilken medisinsk behandling er nødvendig for å bidra til å helbrede din ligament skader. Årsaker og pleie

Flere ting kan skje som kan forårsake en forstuing i et ligament, men du vil bli overrasket over hvor lett skader oppstår. Vanligvis forstuinger oppstår i foten siden de har mange leddbånd koble den til beinet ditt, og føttene kan lett bli vridd og skadet uten å forårsake en pause. Hvis du skje til høsten eller bare snubler over din egen fot, kan du forstuing et ligament i ankel eller fot. Du vil bli varslet om skaden av intens smerte og hevelse. Derfra vet du at du vil trenge behandling.

Mesteparten av tiden kirurgi er ikke nødvendig for en forstuing med mindre et bein pause eller beinbrudd er også involvert. Hvis det er dyp smerte og hevelse er en stor masse, så en X-ray vil normalt bli tatt for å sørge for at det ikke har vært noen pause. Hvis ligament forstuing ikke krever kirurgi, kan en splint være nødvendig i stedet for å holde ankelen og leggen immobile for å gro skikkelig. Når splint er ikke lenger nødvendig, vanligvis etter en uke eller to, vil et ess bandasje bli anbefalt å holde området tett og komprimert.

Å redusere hevelse og intens smerte, bør du bruke is til det skadde området i 20 minutter i timen i 2 dager. For å holde huden din fra is-burn og irritasjon, legg isen i en plastpose og legg en tynn klut over beinet ditt med is på toppen av det. Som vil hindre direkte hudkontakt så ingen annen skade er gjort. Et oppvarmet boblebad eller rett og slett en varm-to-hot tub av vann vil bidra til å helbrede beinet på to dager etter inngrepet. Overgangen mellom varmt og kaldt gjør skaden til reduksjon i hevelse og smerte, og deretter fullføre helbredelsesprosessen.

Når det har begynt å gro, må du sakte begynne å bruke felles der forstuing inntraff. Går sakte og bygge opp sin bruk vil gradvis få det tilbake i form. Dette er ganske mye som rehabilitering for ligament din.

Eventuelle medisiner foreskrevet bør foretas.
Prolotherapy

Denne formen for terapi krever naturlig kropp stimulering for å reparere eventuelle skadede leddbånd eller nerver. Det har vist seg en av de sikreste og minst smertefulle måter å kurere ligament skader. Hva den gjør er å lage en mild inflammatorisk prosess i den skadde leddbånd forårsaket av en prolotherapy injeksjon. Sendt direkte til de berørte nerver, utløser løsningen en rask helbredelse respons som inflames området forårsaker massive produksjonen av kollagen. Kollagen er det eneste materiale form som sener og leddbånd er gjort. Som kollagen modnes, krymper det. Dermed strammer ligament og blir til slutt helbredet og tilbake til normal over tid. Med potensial til å være 100 prosent effektiv, krever prolotherapy deg også å trene og stimulere skadet leddbånd til hjelp i nåtid og fremtid healing.

helse

· Hvordan lage Yourself drøm Mer 
· Diet av Aussies 
· Hvordan er Migrene forskjellig fra hodepine? 
· B Lines Resistance Bands Review - 3 Viktige tips å unngå å få Lurt 
· Hvordan finne lindring av halsbrann /GERD /Acid Reflux 
· Hvordan behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen 
· Hørselshemning 
· Restaurant Sikkerhetsprosedyrer 
· Slik behandler sesonger Allergi med kosttilskudd og kosthold 
· Symptomer på bronkitt hos voksne