Dyr og den psykiske helsen til de eldre

Eldre mennesker kan forbedre deres psykiske helse og trivsel ved å ha et kjæledyr som en følgesvenn. Hunder og katter fungerer spesielt godt som kjæledyr for de eldre. Redusert følelse av isolasjon

Ifølge en studie i "The Journal of American Geriatri Society," pet eierskap bidrar til å redusere den negative psykologiske virkningen av å bli sosialt isolert som er vanlig for eldre mennesker.

Forbedret følelse av ansvar og formål

se seg selv som omsorgspersoner gir eldre mennesker en bedre følelse av ansvar og formål.
Greater Selvrespekt

Fullfører vanlige oppgaver som å mate og stelle kjæledyr kan gi en eldre person en større følelse av selvrespekt, kontroll over hans eller hennes omgivelser og en følelse av uavhengighet.

Forbedret Emosjonelle Resiliens

Geriatrisk forskere funnet ut at pet-eie eldre mennesker uten sterk sosial støtte som for eksempel familie og venner bodde følelsesmessig sunt når de blir konfrontert med livets vanskeligheter i forhold til eldre mennesker som gjorde ikke egne kjæledyr.
Greatest Fordeler Når matchet godt

De beste psykologiske fordeler er funnet når personligheten til kjæledyr passer til personligheten til eldre kjæledyr eieren. For eksempel, noen svært aktive hunder krever hyppig turgåing og mosjon, og bør være koblet sammen med noen i stand til at aktivitetsnivået på en jevnlig basis. Se Resources guider til å finne den rette hunden eller katten for et gitt individ.

helse

· Hvordan du mister ekstra vekt på en rimelig måte 
· Hvordan lage vannløselig Essential Oil 
· Hvorfor Gain Folk som har PCOS må vekt raskere? 
· Hvordan koden ved hjelp av ICD-10 
· Hvor lang tid tar demens Siste? 
· Få Regelmessige synsundersøkelser og holde seg frisk 
· Hvordan å estimere blodtap 
· Ipllasermachines.com.au: Hvordan finne Beauty Equipment Finance Australia 
· Bivirkninger av Isagenix 
· Hvordan kan HIV-positive holde seg frisk?