Primær vs Sekundær aldring

Det er to typer av aldring: primær og sekundær. Det er ikke mye du kan gjøre for å unngå primær aldring, men du har kontroll over sekundær aldring. Primær aldring

Primær aldring er den gradvise og uunngåelig prosess i kroppen forverring som foregår gjennom hele livet. Primær aldring er genetisk. Det er de forhåndsprogrammerte koding som våre kropper følge.
Sekundær aldring

Sekundær aldring resultater fra sykdom, mangel på fysisk aktivitet og usunn aktiviteter (røyking og drikking), dårlig ernæring og eksponering for farlige materialer.
Utsette effekter

Du kan forsinke effekten av sekundær aldring ved å lede en moderat livsstil med minimal dårlige vaner.

Your Brain

hjernen påvirkes av alder. Hastigheten som hjernen behandler informasjon minsker som du blir eldre, men din evne til å lære og bli smart reduseres ikke.
Trofisk faktorer
p Som du vokser eldre, produserer kroppen mindre trofisk (hormomal) stoffer, slik som østrogen og testosteron. Resultatet er tynning og grånende hår, rynkete hud, en nedgang i høyde og tap av beinmasse og muskel fiber. Du også oppleve en nedgang i syn, luktesans, berøring og smak. Immunsystemet blir også mindre effektiv. Den gode nyheten er at din evne til å tolke informasjon, forstå og reflektere øker med alderen.

helse

· Viktigheten av vitaminer i kroppen 
· Slik fjerner en munn sår 
· Hvordan stoppe en Muskelspasmer 
· Hva er forskjellen mellom en bro og et implantat for tennene? ​​
· Naturlig vekttap piller Vs Reseptbelagte Alternatives 
· Behandlinger og informasjonen du trenger å vite for å overleve Mouth Herpes! 
· Hvordan spise sunne måltider som en Diabetic
· Fordelene med fettsuging 
· Hvordan få en strammere og flatere mage uten kirurgi 
· Hva er symptomene på kolitt?