Hvordan finne en Anonyme Alkoholikere Møte i Los Angeles

Hvis du har et problem med alkohol avhengighet eller kjenner noen som gjør det, er Anonyme Alkoholikere en organisasjon som kan hjelpe en rusavhengig endre sin livsstil. Medlemskapet er gratis, og alle er velkommen. A.A. har ingen politisk eller institusjonell tilhørighet. Møtene holdes over hele verden og er relativt lett å finne. Instruksjoner
en

titt i de gule sidene i den lokale katalogen. Se under "Alkoholisme", og finne nesten 170 steder for alkoholisme rådgivning i Los Angeles. Hvis dette virker for skremmende, se under "Anonyme Alkoholikere". Kalle disse tallene for å finne lokale møtetider og steder.
2

Kontakt en av de tre AA Intergroups i Los Angeles. Disse kontorene koordinere aktiviteter for ulike individuelle området møter. De vil også ha informasjon om lokale møtetider og steder.
3

Sjekk med lokale politistasjoner og sykehus. Begge stedene vil ha møteplaner.
4

Visit området kirker og gudshus. Kirker vil vanligvis ha informasjon om A.A. møter, og kan selv holde sine egne støttegrupper. Siden Anonyme Alkoholikere har ingen religiøs tilknytning, kan dette være et alternativ for ytterligere åndelig støtte.
5

Visit Anonyme Alkoholikere Verden Services nettside. Det har tonnevis av informasjon om møter, programmer og alkoholisme i lokale områder. For Los Angeles oppføringer, klikker du på fanen som leser "Hvordan finne AA-møter." Dette vil føre til en link for lokale oppføringer. Velg deretter "California". Tjenestene er listet opp i alfabetisk rekkefølge etter navnet på byen der programmet ligger.
6

Spør lege. Leger vil også forbli konfidensiell og vil gi informasjon og til og med råd. De kan også ha møteplaner. En lege kan gi deg informasjon om de helsemessige problemer involvert med tung drikking.
7

Besøk Alcoholic Anonymous Los Angeles Sentralskattekontoret nettside. Her finner du en lokal møter katalog, og et gratis nummer å ringe. Også oppført er timene og plasseringen av det lokale kontoret.

helse

· Er Male hormonbehandling trygt for behandling Ufrivillig? 
· Hvordan komme i gang på en Wheat Free Diet 
· GHR1000 Fakta: Finn ut om GHR1000 HGH Releaser kan virkelig gjøre du føler og …
· Hvordan vet jeg om jeg har Veggedyr 
· Typer av bekken Calcifications
· Tegn og symptomer på gikt i Elbow 
· Definisjon av etseskader 
· Hvordan å svømme etter brokk reparasjon 
· Carcinomatous Meningitt Symptomer 
· Mono symptomer og behandling