Hvordan vite om et familiemedlem er en alkoholiker

Å vite om et familiemedlem er alkoholiker kan redde deres liv. Mens noen av advarselen tegn på alkoholisme involverer sunn fornuft, det er andre mer kompliserte faresignaler som kan være vanskelig å tolke. Instruksjoner
en

merker endringer i sine atferdsmønstre. Hvis et familiemedlem har en økning i upassende eller impulsiv atferd, er at et mulig varselstegn på en alkoholiker. Ser også for å se om personen blir trassig og sint uten grunn, spesielt når stilt spørsmål om deres hemmelighetsfulle oppførsel. I tillegg, hvis du legger merke til et mønster av løgner eller fornektelser, som er et annet tegn på alkoholisme.
2

Vær oppmerksom på run-ins med lov eller økonomiske problemer. Flere arrestasjoner for fyllekjøring er et sikkert tegn på en alkoholiker. Hvis du merker en økning i sine samlede juridiske problemer, og de begynner manglende avtaler oftere, de er flere faresignaler. Ser også for å se om de har økonomiske problemer, som å være en alkoholiker blir en belastning på alle budsjett.
3

Observer eventuelle endringer i utseendet sitt. Hvis familiemedlem har skjelvinger eller sløret tale, er at et annet tegn på en alkoholiker. Mer åpenbare tegn inkluderer en lukt av alkohol på pusten eller opptak til ofte å være beruset. Noen ganger de mest åpenbare tegn er de vanskeligste å plukke opp.
4

Spør familiemedlem direkte hvis de har et problem med alkohol, i stedet for å gå rundt grøten. Spør hvor mye og hvor ofte de drikker alkohol. Hvis de nekter et alkoholproblem, forklare dem dine observasjoner og frykt. Tilby deg å hjelpe få dem behandling, om nødvendig.

helse

· Hvordan å bekjempe hodepine uten medikamenter eller medisin 
· The Best Indre lår Workout Exposed 
· Endometrial plateepitelkreft Treatment 
· Periodontal sykdom diagnose 
· Full Body Cleanse 
· Årsaker til respiratorisk alkalose 
· Slik finner du ut en Medicare valgbarhet Dato 
· Hvordan Wipeout Vorter 
· Hvordan leie en god plastisk kirurg 
· Hvordan Spray for Mygg i Louisiana